Έφηβη προέτρεψε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Έφηβη προέτρεψε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα μηνύματα που αντάλλασσε μια έφηβη με τον φίλο της, πριν αυτός αυτοκτονήσει. Ο λόγος για τα μηνύματα που αντάλλασσε ο Conrad Roy ΙΙΙ ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2014, με την Michelle Carter.

Η Carter αντιμετωπίζει τη ποινή της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας του Conrad Roy ΙΙΙ ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του δηλητηριάζοντας τον εαυτό του από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα μέσα στο φορτηγό του, αναφέρει δημοσίευμα της cbsnews.

Οι δύο έφηβοι είχαν συναντηθεί στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια επίσκεψή τους σε συγγενικά τους πρόσωπα. Για περισσότερο από έναν χρόνο δεν είχε δει ο ένας τον άλλο ενώ η σχέση τους αναπτύχθηκε κυρίως μέσω μηνυμάτων και emails.

Η γιαγιά του Roy, Janice Roy δηλώνει ευτυχισμένη που η Carter θα οδηγηθεί σε δίκη για ανθρωποκτονία από αμέλεια του εγγονού της.

Ο δικηγόρος της Carter, Joseph Cataldo, ανέφερε ότι οι συνομιλίες ήταν «εν ελευθερία του λόγου» και προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος. Παράλληλα ανέφερε ότι στο παρελθόν ο Roy έπασχε από κατάθλιψη και ήταν αποφασισμένος εκείνη τη στιγμή να αυτοκτονήσει.

Εκτός από τα μηνύματα το δικαστήριο επικεντρώθηκε σε μια τηλεφωνική συνομιλία 47 λεπτών τη στιγμή που ο νεαρός καθόταν μέσα στο φορτηγό του όπου και αυτοκτόνησε από δηλητηρίαση, αναφέρει δημοσίευμα της metro.co.uk.

Δημοφιλή