Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων πάει διακοπές στις πλατείες και τα πάρκα της πόλης

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων πάει διακοπές στις πλατείες και τα πάρκα της πόλης
Filarmoniki Athinas

Σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας αποτελούν οι περισσότερες από 100 εκδηλώσεις σε πλατείες, ανοιχτούς χώρους και θέατρα του προγράμματος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), «Καλοκαίρι στην Αθήνα». O Οργανισμός γνωρίζοντας όσο κανένας άλλος τις γειτονιές της πόλης, συνεχίζει να προσφέρει απολαυστικές μουσικές εμπειρίες στους κατοίκους της Αθήνας, ομορφαίνοντας την καθημερινότητά τους.

Με ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα, η Χορωδία, η Big Band και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Οργανισμού, αλλά και ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Κατερίνα Κούκα, η Λένα Αλκαίου, ο Μιχάλης Δημητριάδης, κ.α. θα πλημμυρίσουν κάθε γωνιά της πόλης με ρυθμούς και μελωδίες και θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες της να ανακαλύψουν μια διαφορετική διάσταση της Αθήνας.

Πλατείες, πεζόδρομοι και πάρκα στις επτά δημοτικές κοινότητες μεταμορφώνονται σε μουσικές σκηνές, προσκαλώντας τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες σε αυθόρμητες μουσικές γιορτές.

Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου συνδυάζεται με το χιούμορ και το γέλιο που προσφέρει η πιο κλασική φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, ο Καραγκιόζης. Ο αγαπημένος μας ήρωας θα περιπλανηθεί σε ολόκληρη την πόλη, που θα πλημμυρίσει από τα χαμόγελα και τα γέλια μικρών και «μεγάλων» παιδιών.

Αναλυτικά οι Μουσικοί Περίπατοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Αθηναίων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Σάββατο 13 Αυγούστου | 19:30

Πεδίον τοΆρεως (άγαλμα Βασ. Κωνσταντίνου)

Κυριακή 21 Αυγούστου | 19:30

Πεδίον τουΆρεως (άγαλμα Βασ. Κωνσταντίνου)

Δευτέρα 29 Αυγούστου | 19:00

Προαύλιο Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου | 18:00

Πλατεία Γκύζη

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου | 11:00

Προαύλιο Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Κρατήσεις-αγορά εισιτηρίων

Στο τηλέφωνο 211 1000 365

Δημοφιλή