Πετρούνιας: «Αυτό που ονειρευόμουν»

Πετρούνιας: «Αυτό που ονειρευόμουν»
sport24

Ιστορία έγραψε στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας. Στον τελικό του αγωνίσματος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εκτέλεσε τρομερό πρόγραμμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Λίγο μετά την απίθανη εκτέλεσή του μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στη Βραζιλία, Γιάννη Λαμπίρη.

Αρχικά είπε: «Γενικά ονειρεύομαι ως άνθρωπος. Και αυτό ακριβώς που ονειρευόμουν έγινε σήμερα. Αυτή την εκτέλεση ήθελα, αυτή τη βαθμολογία. Μου αρέσει να βάζω στόχους. Δουλέψαμε σκληρά, είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου. Είναι αυτό που περίμενα. Πάντα βέβαια εκτιμώ ότι υπάρχει βελτίωση. Και τη στιγμή που εκτελούσα ένιωσα ότι πρέπει να βελτιώσω μερικά πράγματα. Υπάρχει ψυχολογική πίεση στη γυμναστική και χρειάζεται διαχείρισ».

Πρόσθεσε: «Αφιέρωσα το μετάλλιο στον πατέρα μου, στην Ελλάδα και στον προπονητή μου. Συνειδητοποιώ ότι έγραψα ιστορία, ναι. Δεν κοιτάζουμε μακριά. Αφοσιωνόμαστε στο Ευρωπαϊκό, μετά στο Παγκόσμιο και ακολούθως στους Ολυμπιακούς του 2020. Δούλεψα πολύ για να πετύχω. Είχα μεγάλη αγωνία είναι η αλήθεια. Όταν είδα ότι ο Βραζιλιάνος έκανε βήμα στην έξοδο, ήμουν βέβαιος για το χρυσό. Αλλά και βήμα να μην έκανε, πιστεύω δεν θα μπορούσε να πάρει το χρυσό».

Πηγή sport24.gr

Δημοφιλή