Οι καλλιτέχνες που έφτιαξαν μόνοι τους το πλωτό σπίτι των ονείρων τους

Οι καλλιτέχνες που έφτιαξαν μόνοι τους το πλωτό σπίτι των ονείρων τους
youtube

Αυτό το ζευγάρι καλλιτεχνών, ο Wayne Adams και η Catherine King, αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στην πόλη και να μείνει στο πλωτό σπίτι των ονείρων τους στην μέση του Καναδά, στις ακτές του Βανκούβερ.

Σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ που έγινε από το Great Big Story, δείχνει το ζευγάρι, με τα δύο του σκυλιά στο μοναδικό τους σπίτι. Το Freedon Cove, όπως ονομάζεται το πλωτό σπίτι, έχει πολλά θερμοκήπια, έναν μικρό φάρο, μία πίστα, γκαλερί, εργαστήρια και ο χώρος στον οποίο ζούνε. Μπροστά από τον καναπέ τους υπάρχει μία τρύπα στο έδαφος, ώστε ο Adams να μπορεί να ψαρεύει από το σαλόνι του.

Ο Adams αναφέρει στο βίντεο ότι είναι δύσκολο να ζήσουν μέσα από την τέχνη τους, οπότε αυτός ο τρόπος ζωής ήταν ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουν να είναι καλλιτέχνες, αφού δεν θα μπορούσαν ποτέ να αγοράσουν ένα κανονικό σπίτι.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να χτίζει το σπίτι στην στεριά το 1991, από δέντρα και το έριξαν στο νερό την επόμενη χρονιά. Από τότε ζουν μέσα σε αυτό, κάνοντας όλα αυτά τα χρόνια μικρές αλλαγές και αναπροσαρμογές.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.

Δημοφιλή