Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες από λανθασμένες αναφορές για πυροβολισμούς

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες από λανθασμένες αναφορές για πυροβολισμούς
Airport de Los Angeles, California, United States
Airport de Los Angeles, California, United States
P. Eoche via Getty Images

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες των ΗΠΑ με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς κοντά στο terminal 8. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν λανθασμένος συναγερμός καθώς οι δυνατές φωνές που ακούστηκαν και ενστικτωδώς κάποιοι νόμιζαν πως ήταν η αντίδραση σε πυροβολισμούς δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ως ήταν αναμενόμενο βέβαια στο χώρο του αεροδρομίου και μεταξύ των επιβατών προκλήθηκε πανικός ενώ για προληπτικούς λόγους αποκλείστηκαν οι χώροι αφίξεων και αναχωρήσεων από δυνάμεις της αστυνομίας ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής καμία ύποπτη δραστηριότητα.

Αφού δε κατέστη σαφές πως επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό, αρκετοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επικριτικοί για τον πανικό που πολλοί έσπειραν διάφορες αναρτήσεις ενώ ο «σταρ» της ημέρας ήταν ένας άνδρας ντυμένος Ζορό που μέσα στον γενικό χαμό που επικράτησε...συνελήφθη ως ύποπτος. Το δε σχετικό βίντεο, είναι παντού στον internet.

Νωρίτερα βέβαια η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη καθώς ουδείς μπορούσε να αποκλείσει ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό. Ποινικό ή τρομοκρατικό.

Δημοφιλή