Δύο επιθετικούς, έναν χαφ και τον Βιάνα!

Δύο επιθετικούς, έναν χαφ και τον Βιάνα!
sport24

Από το λιμάνι ξεκαθάριζαν το βράδυ της Δευτέρας (29/8) ότι ο Ολυμπιακός κινείται για έναν μέσο, για έναν βασικό φορ και έναν αναπληρωματικό, ενώ θα κλείσουν τις επόμενες ώρες τον 21χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Κρουζέιρο, Μπρούνο Βιάνα.

Ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ στον Ολυμπιακό πάνε να κλείσουν στο τελευταίο τριήμερο της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το λιμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να αποκτήσουν δύο επιθετικούς, εκ των οποίων ο ένας προορίζεται για βασικός και ο δεύτερος για να συμπληρώσει με τον Ιντέγιε την τριάδα στην γραμμή κρούσης.

Ο Όσκαρ Καρντόσο είναι αυτός που σύμφωνα με τους Τούρκους βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα. Και προφανώς, αν ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ο Παραγουανός επιθετικός, αυτός θα είναι που θα πάρει και φανέλα βασικού.

Όσο για τον δεύτερο φορ για τον οποίο κάνει λόγο ο Ολυμπιακός; Δεν αποκλείεται να είναι ο Πορτογάλος Ούγκο Βιέιρα του Ερυθρού Αστέρα, για τον οποίο έχει καλή άποψη ο Πάουλο Μπέντο.

Επίσης, ξεκαθαρίστηκε από την ΠΑΕ ότι οι πρωταθλητές θα πάνε για την απόκτηση ενός χαφ, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Μιλιβόγεβιτς ή κάποιον άλλον μέσο από το υπάρχον ρόστερ. Από τον Ολυμπιακό πάντως τόνιζαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Αλεξάντερ Τετέι της Νόριτς, τη στιγμή που και στη Νορβηγία πλέον επιμένουν ότι κάτι παίζεται με τον 30χρονο αμυντικό χαφ.

Τέλος, ο 21χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Μπρούνο Βιάνα που είναι ο εκλεκτός του Μπέντο για το κέντρο της άμυνας, αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρίσκεται στη χώρα μας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στη Βραζιλία. Μάλιστα, γίνεται λόγος για deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κρουζέιρο που έφτασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport24

Δημοφιλή