Αυτό είναι το καινούριο πιάτο που έχει τρελάνει το Instagram

Αυτό είναι το καινούριο πιάτο που έχει τρελάνει το Instagram
Instagram

To Instagram είναι ένας υπέροχος τόπος όπου μπορείς να βρεις τα πιο όμορφα και λαχταριστά πιάτα του κόσμου. Νόστιμα pancakes, ζουμερά burger και τέλεια σερβιρισμένα αβγά, βρίσκονται στην οθόνη του κινητού σου με ένα μόλις κλικ.

The Rolling Stone: bacon wrapped avocado stuffed with an egg, prosciutto, and truffle #PHAAT @estrellasunset

A video posted by MIAMI'S BEST EATS (@thenaughtyfork) on

Το τελευταίο πιάτο που έχει προκαλέσει πανικό στο Instagram δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε ξαναδεί, αλλά, σίγουρα, φαίνεται πολύ λαχταριστό. Το συγκεκριμένο πιάτο που ονομάζεται «The Rolling Stone: Volume 2» είναι ένα αβγό ποσέ, τυλιγμένο σε προσούτο, μέσα σε ένα αβοκάντο, τυλιγμένο με μπέικον, περασμένο από το τηγάνι και πασπαλισμένο με λίγη μαύρη τρούφα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα FoodBeast, η πρώτη εκδοχή αυτού του πιάτου, το «The Rolling Stone», ήταν έμπνευση της σεφ Dakota Weiss και είχε απλά ένα αβγό ποσέ μέσα σε ένα αβοκάντο που ήταν τυλιγμένο με μπέικον και τηγανισμένο. Το πιάτο αυτό, το σέρβιρε στο εστιατόριο Estrella, στο Δυτικό Χόλιγουντ, το οποίο έφτιαχνε καθημερινά μόνο 10 μερίδες.

Πλέον, το ήδη διάσημο πιάτο αναβαθμίστηκε και για να το απολαύσει κανείς πρέπει να το παραγγείλει τουλάχιστον μία μέρα πριν. Οι υπόλοιποι από εμάς θα το απολαμβάνουμε μόνο μέσω Instagram.