Στο νέο βίντεο κλιπ του Kanye West κανείς δεν άκουσε το τραγούδι

Στο νέο βίντεο κλιπ του Kanye West κανείς δεν άκουσε το τραγούδι
tidal

Ο λόγος που δεν άκουσε κανείς το τραγούδι του Kanye West είναι απλός και ακούει στο όνομα Teyana Taylor.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή που μας πέρασε ο Kanye West παρουσίασε στα MTV Video Music Awards το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Fade, από το άλμπουμ του «The Life of Pablo».

Το βίντεο, το οποίο θυμίζει κάτι από Flashdance, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο διαδίκτυο ολόκληρο (παρά μόνο ένα μικρό κομμάτι του). Παρ' ολ' αυτά, καταφέραμε και το είδαμε μέσα από το Twitter και ελπίζουμε να μην «κατέβει» σύντομα αυτό το ποστ. Ο λόγος δεν είναι το το ίδιο το τραγούδι, το οποίο σίγουρα λίγοι πρόσεξαν, αλλά η πρωταγωνίστρια του βίντεο κλιπ, η Teyana Taylor.

Η Taylor, η οποία έχει συγκλονίσει άντρες και γυναίκες, με την κίνηση και το κορμί της, είναι η σύζυγος του μπασκετμπολίστα των Cleveland Cavaliers, Iman Shumpert, με τον οποίο έχει και μία κόρη και ασχολείται με τον χορό, την υποκριτική και το τραγούδι.

Όποιος έχει δει το βίντεο κλιπ, μπορεί ξεκάθαρα να πει ότι η Teyana Taylor, έκλεψε την παράσταση. Από την άλλη, όμως, ο Kanye West, δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.