7 τάσεις ομορφιάς που είναι πλέον εκτός μόδας και χαιρόμαστε πολύ για αυτό

7 τάσεις ομορφιάς που είναι πλέον εκτός μόδας και χαιρόμαστε πολύ για αυτό

Οι τάσεις της ομορφιάς φέρνουν τόσο υπέροχα πράγματα στη ζωή μας και δεν υπάρχει τίποτα που να μας αρέσει περισσότερο από όλα αυτά τα «μπουκαλάκια» που έχουν μέσα τους προϊόντα μαγικά, με λαχταριστές υφές και υπέροχα αρώματα. Μας βοηθούν στο να προβάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ενώ μας ωθούν στο να πειραματιζόμαστε με την εμφάνισή μας.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι τάσεις που, αν και υιοθέτησαν και ακόμη υιοθετούν πολλές, ποτέ δεν μας άρεσαν. Είναι υπερβολικές, κακόγουστες και συχνά δείχνουν αστείες. Φέτος, καθώς μπαίνει το φθινόπωρο, μπορούμε πλέον να τους κουνήσουμε το μαντήλι.

Θα θέλαμε πραγματικά να μην δούμε ξανά κάποια γυναίκα γύρω μας να υιοθετεί:

Ombre μαλλιά

Είναι μία τάση που αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά ήρθε η στιγμή την αποχαιρετήσουμε. Οι υπερβολικά ανοικτές άκρες σε συνδυασμό με ένα σκούρο «στεφάνι» στην κορυφή του κεφαλιού, δείχνουν αφύσικες.

Ώρα να σας μάθουμε μία νέα λέξη: balayage. Πρόκειται για την εξέλιξη του ombre, με την οποία το χρώμα των μαλλιών ανοίγει σταδιακά και περισσότερο φυσικά.

Υπερβολικό contouring

Όλες μας θέλουμε ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. αλλά, ας το παραδεχτούμε, καμία από εμάς δεν έχει τον χρόνο, τα χρήμα ή τη διάθεση να βάζει πάνω της 10 διαφορετικά προϊόντα κάθε πρωί. Όπως επίσης και σε κανέναν δεν αρέσει το να μοιάζει με «μάσκα» από το πολύ make up. Βρείτε το είδος του μακιγιάζ που ταιριάζει σε σας, το οποίο και δεν σας παίρνει πάνω από λίγα λεπτά και μείνετε σε αυτό. Η απλότητα είναι φίλος μας!

Υπερβολικά σκούρα και χοντρά φρύδια

Το ξέρουμε, τα πολύ λεπτά φρύδια δεν είναι πλέον της μόδας και συμφωνούμε απόλυτα με αυτό. Δεν μας αρέσει όμως και το γεγονός ότι έχουμε φτάσει πλέον στην άλλη άκρη, με πολλές γυναίκες να το παρακάνουν με τα μολύβια και τις μάσκαρες φρυδιών. Το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει από τρομακτικό έως και αστείο. Εμπιστευθείτε μία ειδικό για το σχήμα τους και απλώς τονίστε τα απαλά με κάποιο προϊόν για τα φρύδια.

Ψεύτικες βλεφαρίδες που «βγάζουν μάτι»

Όχι, δεν είμαστε αντίθετες στο να δώσετε μια μικρή ενίσχυση στις βλεφαρίδες σας, ειδικά εάν εμπιστευθείτε έναν ειδικό. Δεν μας αρέσουν όμως οι βλεφαρίδες που είναι τόσο μεγάλες και πυκνές που δείχνουν αφύσικες και υπερβολικές. «Τόσο όσο», αυτή είναι η μαγική φράση-κλειδί.

Σχέδια στα νύχια

Μέχρι μόνο κάποιες συγκεκριμένες ηλικίες επιτρέπεται να έχει κανείς σχέδια στα νύχια -αν δηλαδή επιτρέπεται και γενικά. Μοιάζουν διασκεδαστικά και ιδιαίτερα, αλλά σε καθημερινή βάση δείχνουν μάλλον κακόγουστα και αταίριαστα. Μείνετε στα απλά χρώματα!

Extensions στα μαλλιά

Ας πούμε επιτέλους τέλος σε όλες αυτές τις άκρες που εξέχουν από το κεφάλι και -ξεκάθαρα- δεν είναι τα αληθινά σας μαλλιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Αντίθετα, να περιποιείστε και να φροντίζετε τα μαλλιά που έχετε ήδη. έτσι ώστε να είναι πάντα... δικά σας.

Μυτερά, οβάλ νύχια

Όχι. Άλλα. Μυτερά. Οβάλ. Νύχια. Πόσο πιο απλά να σας το πούμε; Μοιάζουν με νύχια αρπακτικού και σίγουρα δεν είναι καθόλου πρακτικά. Επιλέξτε οβάλ σχήμα, αλλά σε κοντύτερα νύχια, ή το κλασικό και αγαπημένο τετράγωνο σχήμα.