Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του καθυστερεί κατά...47 χρόνια. Ο διάλογος που ακολούθησε έγινε (φυσικά) viral

Τον ενημέρωσαν πως η πτήση του καθυστερεί κατά...47 χρόνια. Ο διάλογος που ακολούθησε έγινε (φυσικά) viral
Man sleeping on his travel luggage inside airport terminal with back light bright sun coming throw window
Man sleeping on his travel luggage inside airport terminal with back light bright sun coming throw window
AlexBrylov via Getty Images

H αναμονή στα αεροδρόμια δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα ευχάριστη. Ειδικά όταν η πτήση μας καθυστερεί περισσότερες από πχ δύο-τρεις ώρες οπότε όλοι αρχίζουμε να κουραζόμαστε, να γκρινιάζουμε και φυσικά ακόμη και εάν βρισκόμαστε στο καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου σίγουρα δεν έχουμε να κάνουμε και τόσα πολλά πράγματα ώστε να μην βαρεθούμε.

Τι γίνεται όμως εάν μάθουμε ότι η καθυστέρηση της πτήσης μας δεν είναι θέμα ωρών αλλά...ετών;

Μια τέτοια, ενημέρωση έλαβε και για την πτήση του έλαβε και James Lloyd από το Lincolnshire της Αγγλίας που ήθελε να ταξιδέψει από τη Νέα Ζηλανδία στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο 47χρονος, όπως και πολλοί πλέον ταξιδιώτες χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς on line του πελάτες αεροπορικών εταιρειών για την άφιξη και αναχώρηση των πτήσεων.

Το μόνο πρόβλημα στην περίπτωση αυτή ήταν πως βάσει της διαθέσιμης επιλογής πτήσης ο Lloyd θα έπρεπε να περιμένει 413.786 ώρες, δηλαδή 47 χρόνια στην Μπανγκόκ και μετά από σχεδόν 5 δεκαετίες θα μπορούσε να συνεχίσει το ταξίδι του για τη Βρετανία.

Σκέφθηκε λοιπόν να έρθει σε επαφή με το Skyscanner μέσω Facebook και να επισημάνει το...ζήτημα με μια δόση βρετανικού χιούμορ. «Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της (ενδιάμεσης) στάσης των 47 ετών...».

Ακόμη πιο αξιομνημόνευτη ίσως είναι όμως η απάντηση που έλαβε: «Εάν δεν είστε φανατικός θαυμαστής της ταινίας The Terminal θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου. Ιδού μερικές προτάσεις...».

Κάποιοι, όπως θα δείτε στα σχόλια που ακολούθησαν, εκτίμησαν την απάντηση του Skyscanner...

Και τέλος James Lloyd πήρε ένα δώρο από την Skyscanner

Δημοφιλή