Αμερικανίδα τουρίστρια έσπασε την πλάτη της προσπαθώντας να γλιτώσει από επίδοξο βιαστή στην Ταϊλάνδη

Αμερικανίδα τουρίστρια έσπασε την πλάτη της προσπαθώντας να γλιτώσει από επίδοξο βιαστή στην Ταϊλάνδη
GAVIOS/Facebook

Νεαρή Αμερικανίδα τουρίστρια από το Κουΐνς έπεσε από ύψος 50 μέτρων στην Ταϊλάνδη, προσπαθώντας να ξεφύγει από σεξουαλική επίθεση- με τον επίδοξο βιαστή να συνεχίζει την παρενόχληση ακόμα και μετά την πτώση και τον τραυματισμό της, σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών και μη ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Post, πρόκειται για την 23χρονη Χάνα Γκάβιος, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη σε νοσοκομείο στο Πουκέτ, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, που έλαβε χώρα την 1η Σεπτεμβρίου.

Συγγενής της δήλωσε στην New York Post την Τρίτη ότι είναι εν μέρει παράλυτη από τη μέση και κάτω, αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για κάτι που θα είναι μόνιμο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η 23χρονη χάθηκε στην παραλία Ραϊλέι στο θέρετρο Κράμπι και πήγε σε τοπικό τουριστικό κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια προκειμένου να γυρίσει στο ξενοδοχείο της. Ένας εργαζόμενος προσφέρθηκε να της δείξει τον δρόμο, ωστόσο την πήγε στη ζούγκλα, όπου άρχισαν να ακολουθούν ένα μονοπάτι που περνούσε από λόφους- και κάποια στιγμή η Γκάβιος κατάλαβε ότι κινδυνεύει. «Πίστεψα πραγματικά ότι θα πεθάνω» είπε αργότερα.

«Ενώ περπατούσαμε με άρπαξε και με κράτησε κάτω, προσπαθώντας να μου βγάλει τα ρούχα. Άρχισα να τον χτυπάω και του δάγκωσα το αυτί. Το δάγκωσα τόσο δυνατά που σχεδόν κόπηκε. Το μισό του αυτί κόπηκε. Πόνεσε και μου ζήτησε να σταματήσω, οπότε δώσαμε τα χέρια και σταμάτησε, αλλά ήμουν ακόμα ταραγμένη και αυτός συνέχισε να προσπαθεί να με παρενοχλήσει, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να τρέξω. Άρχισα να περπατώ προς την κατεύθυνση από την οποία είχα έρθει. Όταν απομακρύνθηκα άρχισα να τρέχω».

Το αποτέλεσμα ήταν, τρέχοντας στα τυφλά μέσα στο σκοτάδι, να πέσει από μια πλαγιά. «Ήταν κατασκότεινα και πριν καταλάβω τι συμβαίνει ήμουν στον αέρα, πέφτοντας σε μία πλαγιά. Στα αλήθεια σκέφτηκα ότι δεν θα επιζήσω» είπε.

«Χτύπησα το κεφάλι μου μερικές φορές και έπεσα με δύναμη. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήταν ό,τι πιο επώδυνο έχω νιώσει ποτέ. Ένιωσα σαν φυτό. Ένιωσα εντελώς ευάλωτη. Δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα» είπε. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ο επίδοξος δράστης- ένας ντόπιος, ο 28χρονος Απάι Ρούενγκβορν, την είχε ακολουθήσει, και εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση.

«Με άκουσε να φωνάζω και να βογκάω και κατέβηκε, σκαρφαλώνοντας και άρχισε να κλαίει και να προσεύχεται. Ένιωθε ένοχος. Τον παρακαλούσα να καλέσει βοήθεια. Πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να καλεί, και νόμισα ότι κάποιος ερχόταν, αλλά κανείς δεν ήρθε. Είχα κολλήσει με αυτόν τον τρελό. Ήμουν στο δάσος, στους θάμνους, με φίδια γύρω και πάνω μου και αυτός συνέχιζε να με παρενοχλεί. Έπεσε πάνω μου. Έβγαλε το παντελόνι του και αυνανίστηκε πάνω μου. Δεν με βίασε, αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα. Στα αλήθεια νόμισα ότι θα πέθαινα...όποτε φώναζα μου έσφιγγε τον λαιμό, οπότε έπρεπε να μείνω ψύχραιμη και να είμαι φιλική απέναντί του. Μόλις άρχισε να φωτίζει, άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Συνέχισε να λέει, “no police, no police”».

Μετά από δύο ώρες ο Ρούενγκβορν έφυγε αλλά μετά επέστρεψε με άλλους, που ενημέρωσαν σχετικά και η Γκάβιος διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γονείς της κατέφθασαν από τη Νέα Υόρκη στην Ταϊλάνδη.

Η 23χρονη είχε ταξιδέψει πολύ στη νοτιοανατολική Ασία, και θεωρείται ότι είχε περάσει χρόνο διδάσκοντας αγγλικά στην Ταϊλάνδη και στο Βιετνάμ. Ο Ρούενγκβορν παραδέχτηκε ότι ερεθίστηκε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω στην 23χρονη, και είναι αντιμέτωπος με πολυετή ποινή φυλάκισης.

Δημοφιλή