Μυστήριο με την υγεία της Κλίντον. Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

Μυστήριο με την υγεία της Κλίντον. Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία Χίλαρι Κλίντον, λιποθύμησε στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στο σημείο που κάποτε ορθώνονταν οι Δίδυμοι Πύργοι.

Η κ. Κλίντον στεκόταν κοντά στον πολιτικό της αντίπαλο κ. Ντόναλντ Τραμπ όταν αιφνίδια αποχώρησε από το σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων η κ. Κλίντον συνοδευόμενη από άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας φέρεται να λιποθύμησε καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητο που την οδήγησαν.

Όπως μεταδίδει το Fox News, επικαλούμενο μαρτυρίες των παριστάμενων, τα πόδια της κ. Χίλαρι Κλίντον λύγισαν καθώς περπατούσε ενώ της έφυγε και το ένα παπούτσι από το πόδι την ώρα που έμπαινε μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως μεταδίδει το BBC επικαλούμενο τον επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας η κ. Κλίντον «ένιωσε μια έξαψη» και πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι, στη Νέα Υόρκη, έκτοτε νιώθει πολύ καλύτερα.

Λίγη ώρα αργότερα η Χίλαρι Κλίντον εμφανίσθηκε έξω από το κτήριο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της κόρης της χαμογελώντας όπου μάλιστα ένα κοριτσάκι την πλησίασε και της ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την υγεία της Χίλαρι Κλίντον.

'Ομως οι θεράποντες ιατροί της είχαν διαβεβαιώσει πως η κ. Κλίντον είχε αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση για το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε το 2012.

Ειδικότερα η γιατρός της Λίζα Μπαρντάκ τον περασμένο μήνα διαβεβαίωσε ότι η 68χρονη κ. Κλίντον χαίρει άκρας υγείας και είναι καθ΄όλα ικανή για να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου των ΗΠΑ.

Όμως πρόσφατα, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφωνούσε σε προεκλογική της συγκέντρωση στο Κλίβελαντ, η Χίλαρι Κλίντον άρχισε να βήχει. Η ίδια τότε είχε πει: «Κάθε φορά που σκέφτομαι τον Τραμπ παθαίνω αλλεργία».

Το σημερινό ωστόσο επεισόδιο πυροδότησε ένα όργιο φημών ιδίως στο συντηρητικό στρατόπεδο με επίκεντρο την υγεία της.

Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να αναρτούν μηνύματα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter με θεωρίες σχετικά με την υγεία της αντιπάλου του μεγιστάνα με την ετικέτα #HillarysHealth (Η υγεία της Χίλαρι).

Δημοφιλή