Τι δεν πρέπει να φοράτε ποτέ στις συνεντεύξεις για δουλειά (και τι επιβάλλεται να φοράτε)

Τι δεν πρέπει να φοράτε ποτέ στις συνεντεύξεις για δουλειά (και τι επιβάλλεται να φοράτε)

Οι συνεντεύξεις δουλειάς είναι ιδιαίτερα αγχωτικές, αφού όλοι θέλουμε να κάνουμε καλή εντύπωση. Και ακριβώς επειδή η πρώτη ματιά είναι εξαιρετικά σημαντική, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στα ρούχα και στα αξεσουάρ που θα επιλέξετε.

Τι πρέπει να ξέρετε; Ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό!

Τζιν

Ναι, είναι το αγαπημένο μας ρούχο που ταιριάζει με όλα. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν δείχνει αρκετά επαγγελματικό σε μία συνέντευξη για δουλειά. Σίγουρα έχετε παντελόνια σε περισσότερο επίσημα υφάσματα.

Αθλητικό στυλ

Η άνεση είναι σίγουρα σημαντική, αλλά το άτομο το οποίο θα σας πάρει συνέντευξη θέλει να ξέρει πως βλέπεται τη δουλειά ως κάτι σοβαρό. Εάν πάτε ντυμένες με αθλητικά ή ρούχα που θυμίζουν φόρμες, κανείς δεν θα σας πάρει στα σοβαρά.

Υπερβολικά κοσμήματα

Η πρώτη εικόνα είναι εξαιρετικά σημαντική και κανενός η προσοχή δεν πρέπει να αποσπάται από κοσμήματα που είναι υπερβολικά. Δίνουν άλλωστε την εντύπωση ότι δεν ξέρετε πώς να βάζετε όρια. Επιλέξετε ένα κομψό δαχτυλίδι ή μία λεπτή, μακριά αλυσίδα.

Τακούνια που δεν σας βολεύουν

Μία συνέντευξη είναι η πλέον ακατάλληλη στιγμή για να βάλετε εκείνες τις γόβες που σας προκαλούν αφόρητους πόνους. Πώς θα φαίνεται αν παραπατάτε ή προχωράτε αργά επειδή δεν τις αντέχετε;

Υπερβολικά μεγάλη τσάντα

Στόχος σας είναι να δείχνετε κομψή, οργανωμένη και προσεγμένη. Επιλέξετε μία μεσαίου μεγέθους τσάντα, από καλό δέρμα, σε ένα ουδέτερο χρώμα. Εάν χρειάζεστε να έχετε μαζί σας την ατζέντα σας ή άλλα χαρτιά, μπορείτε να κρατάτε στα χέρια σας.

Έθνικ prints

Το boho chic είναι μια αγαπημένη τάση και μπράβο σας που την υιοθετείτε. Αλλά είναι τελείως ακατάλληλη για μια συνέντευξη δουλειάς.

Κάτι που είναι υπερβολικά trendy

Όπως είπαμε ήδη, κάποιος πρέπει να κοιτάει εσάς και όχι τα εκκεντρικά ρούχα που φοράτε. Κρατείστε το fashion icon που κρύβεται μέσα σας σε χειμερία νάρκη και επιλέξτε περισσότερο απλές γραμμές και σχέδια.

Έντονα και φλούο χρώματα

Λατρεύουμε τα χρώματα! Αλλά όχι για μία τέτοια περίσταση. Επιλέξτε καλύτερα γήινα και ουδέτερα χρώματα.

Τι ΠΡΕΠΕΙ να φορέσετε;

Ακολουθούν ιδανικά παραδείγματα. Απλά, κομψά και άνετα, τα σύνολα αυτά «φωνάζουν» σιγουριά και επαγγελματισμό. Καλή επιτυχία!