Έκαναν τεστ DNA στο γιο του οδηγού του εκσκαφέα για να δουν αν είναι ο μικρός Μπεν

Έκαναν τεστ DNA στο γιο του οδηγού του εκσκαφέα για να δουν αν είναι ο μικρός Μπεν

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, φέρνει στο φως η βρετανική Sun.

Σύμφωνα με δημοσίευμά της, έγινε τεστ DNA στον γιο του οδηγού του εκσκαφέα, που κατά μία εκδοχή ήταν εκείνος που σκότωσε τον μικρό Βρετανό, για να διαπιστωθεί εάν είναι ο ίδιος ο μικρός Μπεν.

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο μικρός Μπεν με τον οδηγό του εκσκαφέα, που πέθανε πέρυσι. Ο Μπεν σήμερα θα ήταν 26 ετών. Εξαφανίστηκε το 1991 όταν ήταν 21 μηνών, στις διακοπές που έκανε η οικογένεια στην Κω.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Μπεν είχε μπλε μάτια και ήταν ξανθός, και εγώ είμαι Έλληνας, έχω σκούρα μαλλιά και μάτια. Πίστευα πως τρελάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του εκσκαφέα μιλώντας στην εφημερίδα Sun.

Ο γιος του εκσκαφέα είναι 29 χρονών. Τι λέει για τον πατέρα του και όσα αναφέρουν περί ενοχής του για τον θάνατο του μικρού Μπεν (που προέκυψαν από νέες μαρτυρίες);

Ότι ο πατέρας του ήταν αθώος. «Εάν έκανε κάτι τέτοιο, θα έβλεπα την ενοχή στα μάτια του. Ήταν αθώος όπως ένα μωρό παιδί».

Αλλά και η σύζυγος του τον περιγράφει στη Sun ως έναν καλό άνθρωπο. «Ο σύζυγός μου δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπεν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε η εφημερίδα Daily Mirror, ένας άνδρας που δήλωσε φίλος του οδηγού της JCB υποστήρισε στην αστυνομία πως ο οδηγός του εκσκαφέα ίσως ευθύνεται για τον θάνατο του Μπεν. Το 2012 ο ίδιος είχε παραδεχτεί στην αστυνομία πως ίσως, κατά λάθος, να είχε θάψει το παιδί ενώ έσκαβε σε ένα χωράφι. Τότε, είχε υποστηρίξει πως την ημέρα που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν είχε σκάψει ένα χαντάκι σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού.

«Νιώθω διαφορετικά πια. Είμαι τρομοκρατημένη. Νομίζω ότι η αστυνομία πιστεύει πως θα βρουν τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός» δήλωσε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που παραδέχεται πως ίσως ο γιος της να έχει πεθάνει.

«Δεν υπάρχει ένα ακριβώς σημείο όπου θα ψάξουν. Μου είπαν ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία. Δεν αναζητούν πια έναν ζωντανό».

Δημοφιλή