Ο ξεκαρδιστικός Ζακ Γαλιφιανάκης πήρε συνέντευξη από τη Χίλαρι Κλίντον

Ο ξεκαρδιστικός Ζακ Γαλιφιανάκης πήρε συνέντευξη από τη Χίλαρι Κλίντον

Αντιμέτωπη με το καυστικό χιούμορ του Ζακ Γαλιφιανάκη, ήρθε η υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον που βρέθηκε στην εκπομπή «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» του γνωστού κωμικού.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης δε δίστασε να παρομοιάσει τις ενδυματολογικές επιλογές της Χίλαρι Κλίντον με εκείνες ενός «βιβλιοθηκάριου από το διάστημα». «Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που σου φτιάχνει τα ταγέρ», είπε στην υποψήφια πρόεδρο ο ταλαντούχος κωμικός.

Με τη σειρά της η Κλίντον συμμετείχε με εύθυμη διάθεση στα πειράγματά του. Μόνο όταν στον αέρα της εκπομπής «έπαιξε» προεκλογικό σποτ του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, η υποψήφια των Δημοκρατικών ρώτησε γεμάτη απορία τον οικοδεσπότη της εκπομπής: «Για ποιο λόγο παίζεις ένα σποτ του αντιπάλου μου στη μέση της συνέντευξης;».

Από την αντισυμβατική συνέντευξη δε θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει η αναφορά στην περίφημη «υπόθεση email» της Κλίντον, με τον Γαλιφιανάκη να την ρωτάει: «Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να επικοινωνήσει κανείς μαζί σου; Μέσω email;».

Δημοφιλή