Βελούδο, καπαρντίνες και άλλες 3 τάσεις που κυριάρχησαν στο street style της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Βελούδο, καπαρντίνες και άλλες 3 τάσεις που κυριάρχησαν στο street style της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Στις Εβδομάδες Μόδας επικρατεί πάντα σχιζοφρένεια: στις επιδείξεις βλέπουμε τις τάσεις του επόμενου χρόνου, ενώ στους δρόμους βλέπουμε τις απανταχού fashionistas να φοράνε τις τάσεις της τωρινής σεζόν.

Έτσι έγινε και στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Οι οίκοι μόδας παρουσίασαν όλα τα trends που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη του 2017, αλλά οι γυναίκες που παρακολούθησαν τα shows, εκμεταλλεύθηκαν το φθινοπωρινό καιρό της βρετανικής πρωτεύουσας για να φορέσουν όλες τις φετινές τάσεις, όπως τις έχουμε ήδη αναλύσει και εδώ.

Δείτε τις 5 τάσεις που κυριάρχησαν στο street style του London Fashion Week:

Μεγάλος πρωταγωνιστής του street style αναδείχθηκε το φόρεμα, είτε με μακριά μανίκια, είτε με κάποια μπλούζα από κάτω εάν είναι αμάνικο. Φέτος, επιλέξετε άνετες γραμμές και αέρινα υφάσματα και τολμήστε τα έντονα prints. Λίγο boho, λίγο seventies, αλλά κυρίως δυναμικό και θηλυκό ταυτόχρονα.

London Street Style Dress

Το έχουμε ήδη γράψει, φέτος αξίζει να αποκτήσετε ένα κομμάτι σε βελούδο, είτε αυτό είναι παπούτσι, είτε ρούχο, είτε τσάντα. Μην το φοβάστε καθόλου, αρκεί μόνο να το βρείτε σε εκείνη την εκδοχή που σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Θα σας δώσουμε έξτρα πόντους εάν επιλέξετε ένα κομμάτι σε μπορντό, μπλε ή πράσινο χρώμα.

London Fashion Week Velvet

Νιώθουμε και εμείς περίεργα απέναντι σε αυτή την τάση, δεν θα το αρνηθούμε. Για όλα οφείλεται ο οίκος Gucci και τα περίφημα πλέον slides του με τη γούνα. Ωστόσο, μας αρέσουν τα ψηλοτάκουνα mules. Αυτά, ναι, θα μπορούσαμε να τα φορέσουμε.

London Fashion Weeks Mules Slides

Εάν δεν επενδύσεις σε ένα καλό παλτό, τότε που αξίζει πραγματικά να επενδύσεις; Πουθενά αλλού. Μόνο που φέτος σας καλούμε να σκεφτείτε αντισυμβατικά και να επιλέξετε ένα παλτό με prints, χρώμα ή από κάποιο ιδιαίτερο υλικό. Παράλληλα, η καπαρντίνα είχε τη δική της μεγάλη στιγμή στους δρόμους του Λονδίνου. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή, εάν σκεφτεί κανείς πως λίγους μήνες τον χρόνο έχουμε πλέον πολύ κρύο.

London Fashion Week Coats

Ελευθερώστε τα χέρια μας με cross body τσάντες σε μεσαίο μέγεθος. Πραγματικά, μόνο μία στις 10 γυναίκες δεν φορούσε χιαστί τσάντα στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Επιλέξτε μία που θα έχει σκληρή δομή και λουράκι από αλυσίδα, και είστε έτοιμες να πάτε παντού, από το πρωί έως το βράδυ.

London Fashion Week Bags