Έτσι λύνουν τις διαφορές τους οι βουλευτές στην Ουκρανία. Με μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές

Έτσι λύνουν τις διαφορές τους οι βουλευτές στην Ουκρανία. Με μπουνιές, κλωτσιές και βρισιές

Η ένταση μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο δεν εκτονώθηκε με αποτέλεσμα δύο πολιτικοί από την Ουκρανία να λύσουν τις διαφορές τους με γρονθοκοπήματα και οι κάμερες ήταν εκεί για να καταγράψουν το γεγονός με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο βουλευτής Vladimir Parasyuk μετά την εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι 112 έστησε ενέδρα και άρχισε να χτυπά τον πρώην υπουργό Επικρατείας Oleksandr Vilkul.

Τον Parasyuk προσπάθησαν να συγκρατήσουν δύο σωματοφύλακες, όμως αυτός ήταν τόσο οργισμένος που βγήκε έξω από το κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού και άρχισε να βανδαλίζει το αυτοκίνητο του πολιτικού του αντιπάλου, πρώην μέλος του κόμματος του Βίκτορ Γιανουκόβιτς και νυν μέλος της αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά του ο Parasyuk ήταν ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του κινήματος κατά του Γιανουκόβιτς και πρωτεργάτης στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα πριν από ένα χρόνο όταν ο Γιανουκόβιτς αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία με την ΕΕ. Ωστόσο έχει τη φήμη του ακροδεξιού και συμπεριφέρεται ώς τέτοιος. Τα βίαια ξεσπάσματά του είναι γνωστά με χαρακτηριστικότερο αυτό πριν από ένα έτος όταν άρχισε να κλωτσά το κεφάλι τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης με αντικείμενο την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο Parasyuk, γνωστός για τα αντιρωσικά του αισθήματα, φέρεται να είναι οργισμένος με τον Vilkul ο οποίος επιμένει να μιλάει ρωσικά από το βήμα της βουλής.

Όμως το βέβαιο είναι ότι έχει σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης θυμού αφού οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών του αντιπάλων είναι συχνές.

Δημοφιλή