Η Smashbox (και τα θρυλικά της primers) έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα

Η Smashbox (και τα θρυλικά της primers) έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα

Στον χώρο της ομορφιάς υπάρχουν προϊόντα θρύλοι, στο όνομα των οποίων ορκίζονται οι γυναίκες παγκοσμίως. Τα primers της Smashbox, νούμερο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική, βρίσκονται ανάμεσά τους - και όχι άδικα.

Γιατί σας το λέμε όμως αυτό; Επειδή πλέον είστε ανάμεσα στις τυχερές που θα μπορέσουν να τα δοκιμάσουν, αφού η Estee Lauder Hellas ανακοίνωσε και επίσημα την ένταξη της κορυφαίας μάρκας μακιγιάζ στο πελατολόγιο της.

«Προφανώς η Smashbox είδε ότι υπάρχει λόγος να κάνει ένα άνοιγμα στην ελληνική αγορά. Στον χώρο των καλλυντικών, άλλωστε, η χώρα μας πηγαίνει πολύ καλά,» δήλωσε σχετικά στη HuffPost Greece η Κάλλυ Κεφαλιανού, Marketing Manager της Smashbox.

Μετά την Αμερική, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Αγγλία, η Ελλάδα έχει λοιπόν την τιμή να γίνει ο έβδομος σταθμός της Smashbox, που αριθμεί εκατομμύρια φανατικών οπαδών διεθνώς. Πρόκειται για την εταιρία που ιδρύθηκε το 1996 από τους αδερφούς Dean και Davis Factor, στα περίφημα Smashbox Studios στο Λος Άντζελες και φημίζεται για προϊόντα μακιγιάζ υψηλών επιδόσεων, τα μοναδικά που έχουν δοκιμαστεί για να αντέχουν στις ιδιαίτερες συνθήκες των πολύωρων φωτογραφήσεων σε στούντιο.

Κάτι που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και στην πράξη, αφού την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου βρεθήκαμε στο Collage στο κέντρο της Αθήνας για να γνωρίσουμε από κοντά την εταιρεία και τα προϊόντα της σε μία αποκλειστική παρουσίαση.

Τα @smashboxcosmetics έρχονται στην Ελλάδα #smashboxgreece #exclusiveprelaunch

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Huff Post Greece (@huffpostgreece) στις

Αν και εμείς -προφανώς- δεν είμαστε μοντέλα που πρέπει να παραμείνουν άψογα επί ατελείωτες ώρες κάτω από φώτα που καίνε μέσα σε κάποιο στούντιο, υποβάλαμε το μακιγιάζ που μας έκαναν οι make-up artists της Smashbox σε ακόμη χειρότερες συνθήκες: τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας. Το αποτέλεσμα; Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το απόγευμα που μπήκαμε σπίτι, το 24 Hour Shadow Primer στα βλέφαρα και το Photo Finish Primer Water σε όλο το πρόσωπο είχαν κάνει το θαύμα τους.

Candy Bar 💄 @smashboxcosmetics #smashboxgreece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vasiliki Zioga (@mrs_writer) στις

Το τελευταίο αποτελεί στην ουσία τη νέα εκδοχή του θρυλικού Photo Finish Primer που είναι το απόλυτο signature προϊόν της μάρκας. Η μοναδική του φόρμουλα είναι δημιουργημένη για να ελαχιστοποιεί τα ρετούς κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων και να μην διαταράσσεται η ροή τους. Εμείς μπορούμε να σας πούμε πως λειτουργεί εξίσου θαυματουργά και στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Στην Ελλάδα, οι πλήρεις συλλογές της Smashbox θα διατίθενται από τις αρχές Οκτωβρίου σε 22 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα, και πιο συγκεκριμένα στα πολυκαταστήματα Hondos Center και Αttica The Department Stores, καθώς και στην αλυσίδα Galerie de Beaute.