Η απίστευτη καταδίκη που επέβαλε Ιταλίδα δικαστής σε πελάτη 15χρονης ιερόδουλης

Η απίστευτη καταδίκη που επέβαλε Ιταλίδα δικαστής σε πελάτη 15χρονης ιερόδουλης
Getty Images/iStockphoto

Μια ιδιαίτερη ποινή επέβαλε ιταλικό δικαστήριο σε πελάτη ανήλικης ιερόδουλης. Δικαστές στη Ρώμη επέβαλαν διετή ποινή κάθειρξης στον 35χρονο και τον διέταξαν να αγοράσει 30 βιβλία που έχουν σαν θέμα την γυναικεία αξιοπρέπεια, τα οποία θα δοθούν στο 15χρονο θύμα.

Η συγκεκριμένη ποινή επιβλήθηκε στα πλαίσια της εξάρθρωσης μιας σπείρας που εκμεταλλευόταν δύο ανήλικα κορίτσια. Οι έφηβες εργάζονταν ως ιερόδουλες με αντάλλαγμα χρήματα για να αγοράζουν ακριβά ρούχα και κινητά τηλέφωνα. Το 2014 ο «εγκέφαλος» της σπείρας καταδικάστηκε σε 9ετή ποινή κάθειρξης και ακολούθησαν οι έρευνες για να εντοπιστούν οι πελάτες που πλήρωναν για να έρθουν σε επαφή με τις ανήλικες.

Μερικά από τα βιβλία που διέταξε η δικαστής Πάολα ντι Νίκολας να αγοράσει ο 35χρονος στην 15χρονη είναι της Έμιλι Ντίκινσον, της Βιρτζίνια Γουλφ και της Ιταλίδας Αντριάνα Καβαρένο. Η τελευταία συγγραφέας δήλωσε ωστόσο στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι θα ήταν καλύτερο εάν η δικαστής διάβαζε αυτά τα βιβλία στον άνδρα που καταδικάστηκε και όχι στο θύμα.

«Η εφηβεία δεν είναι η ηλικία για αυτοκριτική, αυτό που έκανε εκείνος ήταν χειρότερο: ένας ενήλικος που εν γνώσει του έδωσε λεφτά για να κάνει σεξ με μια ανήλικη», δήλωσε η Καβαρένο.

Δημοφιλή