Ο Πούτιν μαριονέτα, γυμνός από τη μέση και πάνω οδηγεί τανκ και σαρώνει αμάξια για να παρκάρει η κόρη του

Ο Πούτιν μαριονέτα, γυμνός από τη μέση και πάνω οδηγεί τανκ και σαρώνει αμάξια για να παρκάρει η κόρη του

«Μπαμπά χρειάζομαι χώρο για πάρκινγκ» λέει η γαλανομάτα, ξανθιά μαριονέτα η οποία μιλά στο ροζ κινητό της τηλέφωνο ενώ κάθεται στο καμπριολέ αυτοκίνητό της.

Στο σημείο αυτό η κάμερα ζουμάρει στις πετρελαιοπηγές στο Χαλέπι, εκεί όπου βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν, επίσης μαριονέτα, ο οποίος είναι ημίγυμνος, με το στέρνο έξω, οδηγώντας ένα τεθωρακισμένο αποφεύγοντας εκρήξεις και πυροβολώντας κάπου μακρυά στον ορίζοντα.

Αρχικά ο Πούτιν είναι διστακτικός στο να βοηθήσει την κόρη του. «Είμαι λίγο απασχολημένος με το Ισλαμικό Κράτος» λέει ο Ρώσος πρόεδρος. Τώρα είναι έξω από το τανκ και πυροβολεί με το πιστόλι του, όμως η κόρη του είναι επίμονη. Ο Πούτιν βγάζει έναν αναστεναγμό, μπαίνει στο εσωτερικό του τανκ και κάνει όπισθεν... στην οθόνη. Στην επόμενη σκηνή βλέπουμε το τανκ του Πούτιν να παρασύρει μια σειρά από αυτοκίνητα που είναι σταθμευμένα μπροστά από το Κρεμλίνο, απελευθερώνοντας χώρο για να παρκάρει η κόρη του το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητό της. Οι δύο τους αγκαλιάζονται και ακούγεται η φωνή του αφηγητή να ενημερώνει ότι η νέα εφαρμογή για τα κινητά με την ονομασία Pango είναι το ίδιο αποτελεσματική για την εύρεση θέσεων πάρκινγκ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αναφέρει η εφημερίδα «The Moscow Times» πρόκειται για ένα διαφημιστικό που αναρτήθηκε στο YouTube την Δευτέρα από την ισραηλινή εταιρεία Pango. Ο τίτλος του βίντεο είναι ο εξής: «Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες το ίδιο καλά όσο ο Πούτιν».

Το βίντεο το οποίο είναι «unlisted» στο «YouTube» (που σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να έχει το ακριβές URL για να το δει και επίσης δεν μπορεί να το δει με τυχαία αναζήτηση) έχει περισσότερες από 75.000 views από την ώρα που αναρτήθηκε αυτό το άρθρο).

Επίσης η εφημερίδα σημειώνει πως ο Πούτιν είναι άκρως μυστικοπαθής σχετικά με τις ζωές των δύο κοριτσιών του. Ένα ρεπορτάζ, το 2016, σχετικά με τις κόρες του σε συνδυασμό με ένα ερευνητικό ρεπορτάζ αναφορικά με τα οικονομικά της ορθόδοξης εκκλησίας και την αποσχιστική κυβέρνηση στο Ντόνετσκ κατέληξε στην απομάκρυνση από την εφημερίδα RBC της αρχισυντάκτη Elizaveta Osetinskaya και πολλών μελών της ομάδας της

Δημοφιλή