Τόυρκοι έκρυβαν το πτώμα της «εξαφανισμένης» κόρης τους σε ένα κουτί για 21 χρόνια

Τόυρκοι έκρυβαν το πτώμα της «εξαφανισμένης» κόρης τους σε ένα κουτί για 21 χρόνια
Twitter

Σε ένα μυστήριο που άντεξε 21 χρόνια έδωσαν λύση οι αρχές της Τουρκίας. Στο σπίτι μιας οικογένειας εντοπίστηκε ένα κουτί με οστά που ανήκαν στην «εξαφανισμένη» κόρη τους.

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς και το θείο της Aynur Tuncede, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της που έγινε το 1995 όταν ήταν 23 ετών.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές η Aynur που ήταν μητέρα ενός παιδιού, δολοφονήθηκε από το θείο της και ότι οι γονείς της βοήθησαν στην συγκάλυψη της δολοφονίας και ανέλαβαν να μεγαλώσουν το γιο της.

Η αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις στην επαρχία της Σμύρνης στην νότιο-δυτική Τουρκία όταν βρήκε το κουτί με τα οστά που θεωρείται ότι είναι της Aynur. Η έρευνα των αρχών, που οδήγησε τελικά στην αποκάλυψη της δολοφονίας, έγινε από τέσσερις διαφορετικές ομάδες ντετέκτιβ πριν από πέντε χρόνια.

Η Tuncede εξαφανίστηκε όταν εκείνη και ο μικρός γιος της αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι των γονιών της αφότου χώρισε από το σύζυγό της. Εκείνη την εποχή η 45χρονη μητέρα της και ο 54χρονος πατέρας της, της κατέστησαν σαφές ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη, αλλά ο θείος της παρενέβη και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Σύμφωνα όμως με την αστυνομία, την παρέσυρε σε κάποιο δάσος και την στραγγάλισε και ομολόγησε στους γονείς της όλην την ιστορία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τού θείου, έθαψαν την κόρη τους σε ένα κουτί στην αυλή του σπιτιού τους, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια έως ότου η οικογένεια μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα.

Έτσι, ξέθαψαν τα λείψανα της κοπέλας και τα έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα την οποία τοποθέτησαν σε ένα κουτί από χαρτόνι, κρύβοντάς το στο νέο τους σπίτι, αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής The Sun.

Οι αρχές αναφέρουν ότι η οικογένεια μεγάλωσε το γιο της κοπέλας, δηλαδή τον εγγονό τους, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε πεθάνει από μια ασθένεια και θάφτηκε στην πατρίδα τους σε ένα μέρος της ανατολικής Τουρκίας. Οι γονείς έπαιρναν μαζί τους τα οστά κάθε φορά που μετακόμιζαν μέχρι να καταλήξουν στην Σμύρνη.

Οι αξιωματικοί λένε ότι ο πατέρας της νεκρής γυναίκας κατηγορεί το θείο, αλλά και οι τρεις έχουν τεθεί υπό κράτηση όταν ο θείος ομολόγησε τι είχε γίνει. Πλέον αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.

Δημοφιλή