Ο Leonardo DiCaprio έχει (δικαιολογημένα) νεύρα

Ο Leonardo DiCaprio έχει (δικαιολογημένα) νεύρα
YouTube

Ο Leonardo DiCaprio δεν πρόκειται να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα όσο η κλιματική αλλαγή σαρώνει τον πλανήτη μας με καταστροφικό ρυθμό.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Fisher Stevens (του «The Cove»), ο διάσημος ηθοποιός και γνωστός παθιασμένος περιβαλλοντολόγος, ανέλαβε την παραγωγή και την παρουσίαση ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Before the Floods», το οποίο και έκανε πρεμιέρα στο Toronto Film Festival νωρίτερα μέσα στον μήνα. Ο DiCaprio εμφανίζεται τώρα σε ένα νέο trailer για την ταινία, στην οποία και μιλά για την καταστροφή που έχει προκαλέσει η κλιματική αλλαγή και συναντά σημαντικούς ηγέτες κρατών με σκοπό να αντιστρέψει τα αποτελέσματά της.

«Το κάνουμε σκόπιμα», λέει ο DiCaprio στο trailer, σχετικά με την καταστροφή που προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στο περιβάλλον. «Θέλω απλά να μάθω πόσο μακριά έχουμε φτάσει και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε».

Ο DiCaprio συναντά στην ταινία τον Elon Musk, τον Πρόεδρο Obama και πολλές ακόμα ισχυρές προσωπικότητες, ενώ κατακρίνει δημοσίως διάφορους Αμερικανούς πολιτικούς που αρνούνται να αποδεχτούν πως η κλιματική αλλαγή είναι μια πραγματικότητα.

Δείτε το, τρομακτικά ρεαλιστικό, trailer παρακάτω.

Το «Before the Floods» θα προβληθεί στην Ελλάδα από το National Geographic Channel στις 30 Οκτωβρίου.