Πώς έγινε η ληστεία στο σπίτι του Τόνυ Μαυρίδη

Πώς έγινε η ληστεία στο σπίτι του Τόνυ Μαυρίδη
Eurokinissi

Τα ξημερώματα της Τετάρτης οι δράστες αναζητούσαν το σπίτι που θα χτυπούσαν στην περιοχή μέχρι που έβαλαν στο μάτι τη μεζονέτα του Τόνυ Μαυρίδη.

Εκείνη την ώρα, στις 02.00 το πρωί, ο μουσικός παραγωγός καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με τη σύζυγό του και έναν στενό του φίλο. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., παρατήρησε ότι ένα όχημα με τρεις επιβάτες πραγματοποιεί συνεχείς διελεύσεις έξω από το σπίτι του. Χωρίς να ειδοποιήσει την Αστυνομία κατέβηκε μόνος του στον δρόμο για να διαπιστώσει γιατί κινούνται ύποπτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μαυρίδης συνομίλησε με τους επιβάτες και κυρίως με τον οδηγό του οχήματος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά οι τρεις ληστές έβγαλαν όπλα, ακινητοποίησαν τον 45χρονο και τον ανάγκασαν να μπει μαζί τους στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό της κατοικίας ήταν η σύζυγός του και ένας οικογενειακός τους φίλος.

Οι δράστες τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ερευνούν το σπίτι. Αρχικά άρπαξαν περίπου 3.500 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας. Στη συνέχεια, οδήγησαν τον Τόνυ Μαυρίδη στο υπόγειο της μονοκατοικίας όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Τον ανάγκασαν να το ανοίξει αλλά όταν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο (ή τουλάχιστον δεν είχε κάτι πολύτιμο που τους ενδιέφερε), έδεσαν τα χέρια του μουσικού παραγωγού με έναν σπάγκο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που είχε κινήσει την υποψία του Μαυρίδη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ασχολούνται με την υπόθεση κάνουν λόγο για αλλοδαπούς δράστες, ενώ αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες υπόπτων στα θύματα της ληστείας, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν κινήσεις του συγκεκριμένου οχήματος.

Δημοφιλή