Όταν ο Μπιλ Κλίντον έστησε στην πόρτα του Air Force One τον Ομπάμα και του έσπασε τα νεύρα

Όταν ο Μπιλ Κλίντον κατάφερε να σπάσει τα νεύρα του Ομπάμα (και τα δικά μας βλέποντας το βίντεο)

Ο πρώην και ο νυν των ΗΠΑ, δηλαδή ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα είχαν πάει μαζί στο Ισραήλ προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του Σιμόν Πέρες. Και φυσικά δεν ταξίδεψαν με εμπορική πτήση αλλά με το θρυλικό Air Force One.

O Kλίντον όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν και ο καλύτερος συνεπιβάτης ούτε καν αρκετά ευγενής προς τον οικοδεσπότη του και εν ενεργεία πλανητάρχη. Για την ακρίβεια μετά την κηδεία του Σιμόν Πέρες και ενώ οι δύο άνδρες έπρεπε να επιβιβαστούν και πάλι στο αεροσκάφος, οι τηλεοπτικές κάμερες «έπιασαν» τον Ομπάμα να περιμένει τον Κλίντον στην είσοδο του Air Force One- ως καλός οικοδεσπότης- ενώ ο Κλίντον καθυστερούσε μιλώντας, χαμογελώντας και χαιρετώντας...σαν να ήταν ακόμη πρόεδρος.

Αφού περίμενε, αρκετά υπομονετικά στην αρχή, κάποια στιγμή ο Ομπάμα αρχίζει να φωνάζει στον Κλίντον «Μπιλ, πάμε. Μπιλ». Οι κινητήρες του αεροσκάφους είχαν τεθεί σε λειτουργία αλλά ο Κλίντον ούτε που...ίδρωσε και τότε ο Ομπάμα άρχισε να φωνάζει ξανά «Μπίλι πάμε, πρέπει να γυρίσουμε σπίτι!».

Σύμφωνα με του παρευρισκόμενους ο Ομπάμα αναγκάστηκε να φωνάξει συνολικά επτά φορές τον Κλίντον μέχρι τελικά να δεήσει να επιβιβαστεί ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ομπάμα πραγματικά έχασε την υπομονή του...

Δημοφιλή