Βελούδινη επανάσταση: Πώς να φορέσετε το απόλυτο ύφασμα της σεζόν

Βελούδινη επανάσταση: Πώς να φορέσετε το απόλυτο ύφασμα της σεζόν

Λίγοι από εμάς θα το περιμέναμε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να το αρνηθούμε: το βελούδο είναι ο βασιλιάς της νέας σεζόν.

Είναι μία τάση που υποδεχθήκαμε διστακτικά, αλλά τελικά διαπιστώσαμε ότι η επιστροφή του ιδιαίτερου αυτού υφάσματος είναι ένα καλό νέο.

Δείχνει υπέροχο σε χρώματα όπως το μπορντό, το ροζ της πούδρας, το σμαραγδί και το μπλε, ενώ μπορεί πραγματικά να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ.

Δεν έχετε πειστεί ακόμη; Οι παρακάτω επιλογές θα σας αλλάξουν γνώμη!

Σας έχουμε ήδη δείξει πώς μπορείτε να τα φορέσετε. Επιλέξτε τα σε βελούδο και φορέστε τα με στενά τζιν, midi φούστες και δέρμα.

Είτε με τζιν και αθλητικά είτε με ένα καλό φόρεμα, το βελούδινο σακάκι δείχνει ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Θα γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι σε χρόνο μηδέν!

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ρούχο που έχουμε αγαπήσει όσο κανένα άλλο. Φέτος, η βελούδινη εκδοχή του μας κάνει να το αγαπήσουμε περισσότερο. Ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, δείχνει επίσημο, αλλά και τόσο cool.

Φέτος τα κοστούμια επιστρέφουν και δεν δείχνουν καθόλου όπως τα θυμόμαστε, κλασικά και βαρετά δηλαδή.

Δερμάτινα τζάκετ, όλα αυτά τα χρόνια, σας ήμασταν πιστές. Ήρθε όμως η ώρα να σας αφήσουμε για τα βελούδινα!

Βελούδινο παντελόνι; Ακούγεται «τρομακτικό» αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε απλώς την γραμμή που ταιριάζει σε σας.

Ιδανικές για το βράδυ, οι βελούδινες τσάντες σε εντυπωσιακά χρώματα δείχνουν υπέροχες. Μας αρέσουν όμως και σε σακίδιο.

Σε μίνι και «άλφα» γραμμή για κάθε μέρα, σε στενή και περισσότερο θηλυκή για το βράδυ. Μπορείτε όμως να γεφυρώσετε το χάσμα με... ένα ζευγάρι αθλητικά.