Από 5 έως 45 ευρώ: 15 μικρές αγορές για το σπίτι σας από 5 ελληνικά και ξένα e-shop

Από 5 έως 45 ευρώ: 15 μικρές αγορές για το σπίτι σας από 5 ελληνικά και ξένα e-shop

Ένα από τα ωραιότερα δώρα του διαδικτύου είναι ίσως η δυνατότητα του online shopping - ή και window shopping.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα ρούχα και στα παπούτσια , αλλά και στα είδη σπιτιού και διακόσμησης. Άλλωστε, είναι πολλά τα ελληνικά και ξένα e-shop από τα οποία μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας.

Καθώς έχουμε μελετήσει εκτενώς τις τάσεις διακόσμησης για τη νέα σεζόν, αποφασίσαμε να κάνουμε μία «βόλτα» και να δούμε όλα εκείνα τα ωραία που θα θέλαμε να αγοράσουμε από κάθε διαδικτυακό κατάστημα. Η απόφαση είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά ας πούμε πως καταλήξαμε σε μερικές επιλογές.

O λευκός ξύλινος δίσκος που είναι ιδανικός για το τραπεζάκι του σαλονιού σας, αφού εκεί μέσα μπορείτε να βάλετε κεριά και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

To κερί με την υπέροχη μυρωδιά που έρχεται στο απόλυτο χρώμα της σεζόν: rose quartz (εξηγήσαμε τι εστί αυτό το χρώμα εδώ)

πλεκτά καλάθια που ανήκουν φέτος στις σημαντικότερες τάσεις. Έρχονται σε πολλά μεγέθη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση ποικίλων αντικειμένων.

H απαλή κουβερτούλα που θα γίνει ο καλύτερός μας φίλος όλα εκείνα τα χειμερινά βράδια που θα χουχουλιάζουμε στον καναπέ με ξένες σειρές και κόκκινο κρασί.

Έχουμε παραδοθεί στην γοητεία του ανανά και δεν θέλουμε να το κρύψουμε άλλο! Αυτό το πιατάκι είναι τέλειο για σνακ, για τα τραπέζια στους φίλους ή απλώς για διακοσμητικό (και υπάρχει και σε χρυσό ή ασημένιο)

To βελούδο είναι το απόλυτο ύφασμα της σεζόν και εάν θέλετε να αλλάξετε τα μαξιλάρια σας εδώ βρίσκεται η ιδανική επιλογή. Ειδικά και σε σκούρο πράσινο που επίσης κάνει trending ως χρώμα.

Εάν σας αξίζει κάτι, αυτό είναι σίγουρα ένα όμορφο σετ από βάζα για την ζάχαρη και τον καφέ σας. Και σας το βρήκαμε!

Τι νόημα έχει να πίνεις καφέ στο σπίτι εάν δεν είναι ένα όμορφο φλιτζάνι; Κανένα!

Σήμα κατατεθέν κάθε σπιτιού που έχουμε θαυμάσει στον Pinterest, αυτός ο υπέροχος καθρέφτης πρέπει να γίνει δικός μας.

Υπάρχει κάτι που αγαπάμε περισσότερα από ένα πλατό τυριών; O συγκεκριμένος δίσκος κοπής για τυριά έρχεται μαζί και με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους. Say Cheese...

Ένα συχνό πρόβλημα σε όσους ετοιμάζουν τραπέζι είναι ότι δύσκολα χωράνε όλα τα πιάτα μαζί. Με αυτή τη δυόροφη πιατέλα, έχετε δύο φαγητά σε ένα.

Εάν δεν θέλετε ποτέ ξανά να χάσετε πολύτιμα λεπτά από τη ζωής σας ψάχνοντας τα κλειδιά σας, ήρθε ώρα να αγοράσετε μια κλειδοθήκη.

Τα κινεζικά μπλε μοτίβα είναι από τα αγαπημένα μας και αυτό το βάζο ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

Το Pinterest διατάζει και εμείς δεν μπορούμε παρά μόνο να υπακούσουμε: ήρθε η ώρα να βάλουμε τα κιλίμια ξανά στο σπίτι μας. Μπορείτε να αρχίσετε με αυτό εδώ το χαλί.

Οι καρέκλες τύπου Eames έχουν γίνει πλέον κλασικές. Εκτός από λευκό, υπάρχουν και άλλες χρωματικές επιλογές.

*Το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό.