«Αύριο είναι μια καινούρια μέρα»: Το νέο βιβλίο της Lori Nelson Spielman από τις εκδόσεις Διόπτρα

«Αύριο είναι μια καινούρια μέρα»: Το νέο βιβλίο της Lori Nelson Spielman από τις εκδόσεις Διόπτρα

Μια αναπάντεχη κληρονομιά και μια λίστα με επιθυμίες από την εφηβεία φτιάχνουν μια υπέροχη και συγκινητική ιστορία ιστορία που μας θυμίζει ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή μας μέχρι το μεδούλι.

To Βιβλίο

Το Αύριο είναι μια καινούρια μέρα ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων που στο εξωτερικό ονομάζονται inspirational fiction. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα, μια τρυφερή ιστορία απώλειας και επανασύνταξης της ηρωίδας του γύρω από νέες αξίες, από πράγματα που έχουν πραγματική σημασία. Παράλληλα αποτελεί ένα βιβλίο έμπνευση για όλους μας. Για να επαναπροσδιορίσουμε τι πραγματικά αξίζει στη ζωή και πρέπει να του δίνουμε προτεραιότητα. Στο τέλος της ανάγνωσης του θα καταλάβετε και εσείς ότι η ζωή μας δίνει κάθε μέρα λόγους να είμαστε αισιόδοξοι! Ένα βιβλίο απολαυστικό σαν το πιο γλυκό ζαχαρωτό! Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Οπισθόφυλλο

Η Μπρετ Μπολίνγκερ φαίνεται να έχει τα πάντα: μια καλή δουλειά, ένα τεράστιο σπίτι, έναν ακαταμάχητα όμορφο φίλο. Μια υπέροχη ζωή, απ’ όλες τις απόψεις. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που πεθαίνει η πολυαγαπημένη της μητέρα, αφήνοντας στη διαθήκη της έναν και μοναδικό όρο: Προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της, η Μπρετ θα πρέπει να εκπληρώσει τη λίστα με τους στόχους που είχε γράψει όταν ήταν ένα αφελές δεκατετράχρονο κορίτσι. Συντετριμμένη από τη θλίψη, η Μπρετ δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της απόφασης της μητέρας της – τα παιδικά της όνειρα δεν έχουν καμία σχέση με τις φιλοδοξίες της στην ηλικία των τριάντα τεσσάρων χρόνων. Κάποια φαντάζουν αδύνατα. Πώς είναι δυνατόν να χτίσει μια σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από επτά χρόνια; Κάποιοι άλλοι στόχοι (να γίνει μια φανταστική δασκάλα!) απαιτούν να ξανασχεδιάσει από την αρχή ολόκληρο το μέλλον της.

Καθώς η Μπρετ ξεκινάει, θέλοντας και μη, ένα παράξενο ταξίδι αναζήτησης των εφηβικών της ονείρων, ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο: Μερικές φορές τα πιο γλυκά δώρα της ζωής βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Η συγγραφέας

Η Lori Nelson Spielman έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και κατ’ οίκον δασκάλα. Της αρέσει το τρέξιμο, τα ταξίδια και το διάβασμα, αν και το πραγματικό της πάθος είναι το γράψιμο. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Αύριο είναι μια καινούρια μέρα εκδόθηκε σε τριάντα χώρες, ενώ η εταιρεία παραγωγών Fox 2000 εξασφάλισε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, με τίτλο Sweet Forgiveness, εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2015. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο της βιβλίο. Ζει στο Μίσιγκαν της Αμερικής με τον σύζυγο και την εξαιρετικά κακομαθημένη γάτα τους. www.LoriNelsonSpielman.com

Δημοφιλή