Το The Walking Dead επιστρέφει στις 24 Οκτωβρίου και όλοι θέλουν να μάθουν ποιον σκότωσε ο Negan

Το The Walking Dead επιστρέφει στις 24 Οκτωβρίου και όλοι θέλουν να μάθουν ποιον σκότωσε ο Negan

Μετά από εκείνη την τελευταία σκηνή που μας άφησε με ανοιχτό το στόμα και τα νεύρα μας διαλυμένα, η σειρά-φαινόμενο "The Walking Dead" επιστρέφει με μία ακόμη σεζόν που, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει και πάλι με το μυαλό μας.

Ο 6ος κύκλος μας έχει αφήσει με μία απορία που μας βασανίζει όλους αυτούς τους μήνες: ποιος «γνώρισε» τελικά την θανατηφόρα Lucille του Negan, τον οποίο υποδύεται μοναδικά όπως είδαμε ήδη από τις πρώτες σκηνές ο Jeffrey Dean Morgan;

Tα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν, ειδικά μετά από μία σκηνή που δόθηκε στη δημοσιότητα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο Daryl είναι τελικά ο χαρακτήρας που σκοτώνει ο Negan. Όποια και εάν είναι η απάντηση, αυτή η πρώτη γεύση αρκεί για να μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο. Το " The Walking Dead" είναι άλλωστε από τις λίγες σειρές που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την αγωνία και τη δράση αμείωτες, αποκτώντας φανατικούς θεατές που εύχονται να υπάρχουν πολλές ακόμη σεζόν.

Ο 7ος κύκλος της σειράς περιλαμβάνει 16 νέα επεισόδια, τα οποία θα μεταδοθούν σε δύο μέρη. Η προβολή των 8 πρώτων επεισοδίων ξεκινά διεθνώς στις 24 Οκτωβρίου, ενώ τα υπόλοιπα 8 θα επιστρέψουν στις οθόνες τον Φεβρουάριο του 2017.

Στην Ελλάδα, το "The Walking Dead" θα προβληθεί αποκλειστικά στο FOX από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 22.40 σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.