The Insider's Guide: Ένας διαφορετικός ταξιδιωτικός οδηγός στην άγνωστη Αμερική

The Insider's Guide: Ένας διαφορετικός ταξιδιωτικός οδηγός στην άγνωστη Αμερική

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας μια εικόνα των Η.Π.Α., είτε την έχουμε επισκεφθεί είτε όχι. Είναι η εικόνα με την οποία τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες, τις μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, ίσως και η εικόνα που χαζεύουμε φευγαλέα σε θρυλικές φωτογραφίες ιστορικής σημασίας.

Las Vegas

Το Insider's Guide, δεν ενδιαφέρεται για αυτή την Αμερική. Αντίθετα, στρέφει την προσοχή του μακριά από τους προβολείς, σε μια πλευρά της Αμερικής που δε γνωρίζει πολύς κόσμος, εκεί που τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέροντα, πιο ριζοσπαστικά, πιο ελκυστικά, πιο περίεργα.

Η HuffPost Greece σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα, δημιούργησε μια σειρά μικρών ντοκιμαντέρ που κοιτάζουν πέρα από την επιφάνεια και ψάχνουν να ανακαλύψουν τον αληθινό πυρήνα της αμερικανικής ηπείρου, την κινητήριο δύναμή της: τις αρχέγονες τέχνες, τις πρωτοποριακές εφευρέσεις, τα θαυμαστά έργα και την μοναδική κουλτούρα της κοινωνίας των ανθρώπων της.

Palm Springs

Από το Arcosanti μέχρι το Las Vegas και από τη Sedona μέχρι το Palm Springs, το Insider’s Guide θα σας πάρει μαζί του σε ένα αξέχαστο road trip γεμάτο εικόνες, μουσικές, χρώματα, γεύσεις και ιστορίες που θα σας γνωρίσουν την άλλη Αμερική. Μια παράξενη, συναρπαστική Αμερική, πιο εντυπωσιακή από κάθε χολιγουντιανή ταινία.

Το Insider's Guide κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Τα επεισόδια θα προβάλλονται στη Huffpost Greece κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.