Η Airbnb ενοικιάζει το κάστρο του κόμη Δράκουλα και προσφέρει διανυκτέρευση σε φέρετρα

Η Airbnb ενοικιάζει το κάστρο του κόμη Δράκουλα και προσφέρει διανυκτέρευση σε φέρετρα

Μια βραδιά στο κάστρο του Δράκουλα στα Καρπάθια Όρη προσφέρει σε δύο άτομα η δημοφιλής πλατφόρμα αναζήτησης καταλυμάτων σε διάφορες πόλεις Aibnb.

Η εταιρεία ξεκίνησε τον διαγωνισμό, για διαφημιστικούς λόγους, προκειμένου να επιλέξει τους δύο πρώτους επισκέπτες που θα διανυκτερεύσουν στο κάστρο για πρώτη φορά αφότου το κομμουνιστικό καθεστώς της Ρουμανίας εκδίωξε τους ιδιοκτήτες τους, τη βασιλική οικογένεια των Αψβούργων, πριν από σχεδόν 70 χρόνια.

Η Airbnb μάλιστα θα συνεργαστεί με τον μυθιστοριογράφο Dacre Stoker – ανηψιό του Bram Stocker - ο οποίος θα ξεναγήσει τους νικητές του διαγωνισμού στο Θρυλικό κάστρο του 14ου αιώνα, παρουσιάζοντας τις ιστορικές αλήθειες πίσω από το μύθο των Βαμπίρ, αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Mail.

Όπως διευκρινίζει κι συγκεκριμένη σελίδα για όσους ψάχνουν μια μοναδική εμπειρία τρόμου για το Halloween τώρα την έχουν: μπορούν να κοιμηθούν μέσα σε ένα φέρετρο στην Τρανσυλβανία σαν ένα πραγματικό βαμπίρ στο κάστρο Bran της Ρουμανία, από το οποίο εμπνεύστηκε ο Bram Stoker τον χαρακτήρα του περίφημου μυθιστόρηματός του, Ο Κόμης Δράκουλας.

Οι «τυχεροί» θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο κάστρο μέσω των λαβυρίνθων που υπάρχουν, έως ότου φτάσουν στην κεντρική σάλα, όπου θα τους περιμένει και πλούσιο δείπνο.

Δημοφιλή