Να τι συνέβη όταν μια γυναίκα προσέλαβε μια πορνοστάρ για να ελέγξει πόσο πιστός είναι ο σύντροφός της

Να τι συνέβη όταν μια γυναίκα προσέλαβε μια πορνοστάρ για να ελέγξει πόσο πιστός είναι ο σύντροφός της
Close-up of man removing wedding ring from finger
Close-up of man removing wedding ring from finger
Vstock LLC via Getty Images

Μια γυναίκα προσπάθησε να τεστάρει πόσο πιστός είναι ο σύντροφός της προσλαμβάνοντας μια πορνοστάρ για να τον φλερτάρει μπροστά στην κάμερα.

Η νεαρή συμμετείχε στην εκπομπή «To Catch a Cheater» (τσακώνοντας τους άπιστους) κατά την διάρκεια της οποίας ο μία γυναίκα κρύβεται σε ένα δωμάτιο με ένα μόνιτορ που παρακολουθεί τον σύντροφό της. Στόχος είναι να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας θα αντισταθεί στο επίμονο φλερτ μιας πορνοστάρ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο άνδρας αρχικά φαίνεται να αδιαφορεί στο κάλεσμα της πορνοστάρ, όμως κατά την έξοδό από το βιβλιοπωλείο -έξω από το οποίο είχε στηθεί η κάμερα- ο ίδιος αρχίζει να συνομιλεί μαζί της. Δεν διστάζει μάλιστα να δώσει τον αριθμό του στην πορνοστάρ και διστάζει να απαντήσει στο εάν βρίσκεται ή όχι σε σχέση.

Τελικά, όταν η γυναίκα αρχίζει να αφήνει υπονοούμενα για ομαδικό σεξ και αρχίζει να του ζητά να έρθει σπίτι του, ο άνδρας απομακρύνεται και την ρωτά «γιατί ενδιαφέρεσαι για εμένα;».

Η σύντροφός του δείχνει αρχικά θυμωμένη, όμως αποφασίζει να μην διακόψει την σχέση της με τον σύντροφό της. Μπορεί εκείνος να δέχτηκε να δώσει το τηλέφωνό του και να δέχτηκε τις φιλοφρονήσεις της πορνοστάρ, όμως απομακρύνθηκε όταν εκείνη άρχισε να τον φλερτάρει επίμονα.

Δημοφιλή