Πήραν διαζύγιο και χώρισαν το σπίτι τους στα δύο (στην κυριολεξία)

Πήραν διαζύγιο και χώρισαν το σπίτι τους στα δύο (στην κυριολεξία)
Couple standing on wooden docks
Couple standing on wooden docks
Martin Barraud via Getty Images

Πρόκειται ομολογουμένως για μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις διαζυγίου. Ο λόγος για το διαζύγιο ενός ζευγαριού από τη Ρωσία, οι οποίοι με εντολή δικαστηρίου κλήθηκαν να χτίσου έναν τοίχο στη μέση της υπερπολυτελούς έπαυλής τους.

Χάρη σε αυτήν την ανορθόδοξη λύση η Μαργαρίτα Τσβιτνένκο έχασε την πρόσβαση ακόμη και στο υπνοδωμάτιό της, που βρίσκεται στον πάνω όροφο του σπιτιού, καθώς η μόνη σκάλα της βίλας ανήκει στην πλευρά του συζύγου της Σεργκέι.

Η 45χρονη μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να περιγράψει τον εφιάλτη που έζησε όταν μία φίλη της εγκλωβίστηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού, καθώς ο τοίχος χτίστηκε πολύ βιαστικά. Σύμφωνα μάλιστα με την Μαργαρίτα Τσβιτνένκο χρειάστηκε μέχρι και ειδικό κλιμάκιο για τον απεγκλωβισμό της φίλης της.

«Μια μέρα ο Σεργκέι μου είπε πως με αφήνει. Είχαμε προβλήματα λόγω των εξωσυζυγικών σχέσεών του», έγραψε στα social media. «Τις ανέχτηκα επειδή τον αγαπούσα και σκέφτηκα πως θα ήταν κρίμα να χωρίσω και να αφήσω τα παιδιά μας χωρίς τον ένα γονιό τους. Αλλά μετά εκείνος έφυγε και ζήτησε διαζύγιο».

Το δικαστήριο αποφάσισε το ζευγάρι να μοιράσει στο μισό την περιουσία του και την έπαυλή του στο ακριβό προάστιο Ρουμπλίοβκα της Μόσχας.

Η 45χρονη κλήθηκε να χτίσει ξεχωριστή σκάλα προς τον δεύτερο όροφο κι εκείνη ζήτησε προθεσμία έως τον Μάρτιο.

Το περιθώριο δόθηκε αλλά η απόφαση αγνοήθηκε με αποτέλεσμα ο τοίχος να χτιστεί χωρίς εκείνη να έχει προλάβει να φτιάξει δική της σκάλα.

«Εγώ κι ο γιος μου παίρναμε το πρωινό μας την ώρα που άρχισε η κατασκευή αλλά μια φίλη μου κοιμόταν στον επάνω όροφο. Εγκλωβίστηκε εκεί, δεν μπορούσε να κατέβει», καταλήγει η Μαργαρίτα που ακόμα ψάχνει τρόπο για να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιό της.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή