Η πορνοστάρ Τζέσικα Ντρέικ κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Πορνοστάρ κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

Στις 11 ανέρχονται πλέον οι γυναίκες που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση: Το Σάββατο η 42χρονη Τζέσικα Ντρέικ, πορνοστάρ και sex educator, σε ανακοίνωσή της, συνοδευόμενη από φωτογραφία με την ίδια και τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ στη λίμνη Τάχο πριν από 10 χρόνια, υποστήριξε πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων την «άρπαξε σφιχτά», καθώς και δύο άλλες γυναίκες, και τις φίλησε στο στόμα «χωρίς να ζητήσει την άδεια».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, της πρόσφερε 10.000 δολάρια και τη χρήση του ιδιωτικού του αεροπλάνου, αν δεχόταν να πάει στο δωμάτιό του και να τον συνοδέψει σε πάρτι. Η Ντρέικ προέβη στους ισχυρισμούς αυτούς σε συνέντευξη Τύπου από τη δικηγόρο Γκλόρια Όλρεντ, που είχε προηγουμένως παρουσιάσει άλλες δύο γυναίκες που κατηγορούν τον Τραμπ για ανάλογα περιστατικά.

Η Ντρέικ (το κανονικό όνομα της οποίας είναι Angela Patrice Heaslet) είπε πως τότε δούλευε για τη Wicked Pictures σε ένα event για γκολφ στη λίμνη Τάχο και έλαβε πρόσκληση να κάνει βόλτα με τον δισεκατομμυριούχο. «Μου ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου μου, και του τον έδωσα. Αργότερα το βράδυ με κάλεσε στο δωμάτιό του. Είπε πως την κάλεσε στο δωμάτιό του. Είπα ότι δεν ένιωθα άνετα να πάω μόνη, οπότε ήρθαν μαζί μου δύο άλλες γυναίκες. Στη σουΐτα του, τον συνάντησα ξανά. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιό του άρπαξε την καθεμία μας σφιχτά στην αγκαλιά και μας φίλησε στο στόμα χωρίς να ζητήσει την άδειά μας. Φορούσε πυτζάμες».

Όπως είπε η Ντρέικ, ήταν παρών ένας σωματοφύλακας όταν ο Τραμπ τη ρωτούσε για τη δουλειά της στις ταινίες πορνό, ενώ τις ρώτησε όλες αν ήταν παντρεμένες ή ελεύθερες. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη Ντρέικ, αφού έφυγε από τη σουΐτα του Τραμπ, ένας άνδρας τηλεφώνησε εκ μέρους του και της ζήτησε να πάει ξανά εκεί, οπότε η ίδια αρνήθηκε. Μετά, ο Τραμπ την κάλεσε ο ίδιος και της ζήτησε να δειπνήσει μαζί του και να πάνε σε πάρτι. Όταν αρνήθηκε, ο Τραμπ τη ρώτησε «τι θες; Πόσα;».

Η Ντρέικ υποστηρίζει πως αρνήθηκε και μετά την κάλεσε ένας άνδρας και της πρόσφερε 10.000 δολάρια. «Αρνήθηκα ξανά και για άλλη μια φορά παρουσίασα ως δικαιολογία το ότι έπρεπε να επιστρέψω στο Λος Άντζελες για δουλειά. Μου είπαν τότε ότι ο κ. Τραμπ θα μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω το ιδιωτικό του τζετ για να με πάει σπίτι αν δεχόμουν την πρόσκλησή του».

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε Σάββατο ότι θα μηνύσει κάθε γυναίκα που τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση ή για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ τις χαρακτήρισε και «ψεύτρες».

«Θα μηνύσω όλες αυτές οι ψεύτρες μόλις τελειώσουν οι εκλογές», δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Γκέτισμπουγκ της Πενσιλβάνια. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το περιμένω πώς και πώς».

«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής», απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Δημοφιλή