Ασύλληπτο! Καλείται να πληρώσει κλήση μετά από 23 χρόνια

Ασύλληπτο! Καλείται να πληρώσει κλήση μετά από 23 χρόνια
neakriti.gr

Έλαβε ειδοποίηση ληξιπρόθεσμης οφειλής για πρόστιμο του ΚΟΚ του 1994. Και όμως αυτό συνέβη στον συνταξιούχο και πολύτεκνο Γιάννη Λαγογιάννη από το Ηράκλειο, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν άνοιξε τον επίμαχο φάκελο από τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου.

Μετά το πρώτο σοκ, επικοινώνησε ο ίδιος με το αρμόδιο τμήμα του δήμου, για να λάβει την απάντηση ότι χρωστά περίπου 85 ευρώ για ληξιπρόθεσμο χρέος που αφορά κλήση του ΚΟΚ το 1994.

Το δεύτερο ΣΟΚ δεν άργησε να έρθει…

Η αγανάκτηση του χτύπησε κόκκινο, όταν πληροφορήθηκε ότι η κλήση που βεβαιώθηκε αφορούσε διαφορετική μάρκα μηχανής, απ' αυτή που κατέχει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος…

«Ποτέ δεν είχα Honda μηχανή. Μια ζωή Yamaha, κυκλοφορώ», δήλωσε με αγανάκτηση ο Γιάννης Λαγογιάννης, ο οποίος θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ώστε το ληξιπρόθεσμο αυτό χρέος, το οποίο αμφισβητεί έντονα, να διαγραφεί.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση, ωστόσο σημείωσε ότι εφαρμόζεται ο νόμος.

Ο Γιάννης Λαγογιάννης στέλνει το δικό του μήνυμα προς την αρμόδια υπηρεσία του δήμου η οποία τον καλεί να εξοφλήσει την οφειλή του διότι στην αντίθετη περίπτωση θα εφαρμόσει τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Δημοφιλή