Ένας 36χρονος από τη Βραζιλία αγνοείτο επί 20 χρόνια και εντοπίστηκε κλειδωμένος στο δωμάτιο του σπιτιού του

Ένας 36χρονος από τη Βραζιλία αγνοείτο επί 20 χρόνια και εντοπίστηκε κλειδωμένος στο δωμάτιο του σπιτιού του
YouTube/ Breaking Videos

Αντιμέτωποι με μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις βρέθηκε η αστυνομία της Βραζιλίας όταν χθες, τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια έρευνας για τον εντοπισμό μιας συμμορίας ναρκωτικών εντόπισε έναν άνδρα ο οποίος αγνοείτο εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια.

Το περίεργο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι ο 36χρονος Armando de Andrade βρέθηκε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του στο Σάο Πάολο, που όπως θεωρείται τον κρατούσαν για χρόνια φυλακισμένο ο πατέρας και η μητριά του.

«Σηκώθηκε, αδύναμος, χωρίς να πει λέξη. Τον οδηγήσαμε έξω από το σπίτι και δεν έλεγε τίποτα, δεν ξέραμε αν ήταν τρομαγμένος ή ναρκωμένος», περιέγραψε ο επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης.

«Δεν μας αναγνώρισε ως αστυνομικούς, άρχισε να ζητά βοήθεια και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ήταν σε εκείνο το μέρος για 20 χρόνια, είναι πολύ ανθυγιεινό, δεν θα είχε επιβιώσει, δεν έχει καθόλου φως» πρόσθεσε.

Ένας γείτονας, προσπαθώντας να αιτιολογήσει το αλλόκοτο συμβάν εείπε πως οι γονείς του τον κλείδωσαν στο συγκεκριμένο δωμάτιο όταν εκείνος στην εφηβεία του άρχισε να πειραματίζεται με το αλκοόλ. «Μόλις το αλκοόλ μπήκε στη ζωή του η οικογένεια αποφάσισε αυτή την προσέγγιση και τον κράτησε κλειδωμένο όλα αυτά τα χρόνια», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πατέρας του Amancio de Andrade αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ο γιος του έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών και επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας από τους γονείς του να τον κλειδώσουν στο δωματιάκι για να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Δημοφιλή