Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Game of Thrones που αποκαλύπτει κάτι που περιμέναμε καιρό

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του Game of Thrones που αποκαλύπτει κάτι που περιμέναμε καιρό
youtube

Ότι ανυπομονούμε για την νέα σεζόν του Game of Thrones είναι γνωστό. Ότι έχουν ήδη ακουστεί πολλές θεωρίες για το τι θα γίνει στην έβδομη σεζόν, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αυτή την φορά, όμως, δεν μιλάμε για θεωρίες και φημολογίες αλλά για πραγματικά ντοκουμέντα.

Μία φωτογραφία που διέρρευσε από το πλατό της σειράς δείχνει ξεκάθαρα την Μητέρα των Δράκων, την Daenarys με τον Jon Snow, να γυρίζουν μαζί μία σκηνή (κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά μέχρι σήμερα).

Στο τέλος της 6ης σεζόν επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι περιμέναμε και ελπίζαμε. Ότι, δηλαδή, ο Jon Snow είναι μισός Stark και μισός Targaryen, και συγκεκριμένα, ανιψιός της Daenarys.

Δεν γνωρίζουμε αν η συνάντησή τους στην σειρά θα είναι ευχάριστη ή θα μας «βγάλουν το λάδι» μέχρι να ανακαλύψει ο Jon Snow το γενεαλογικό του δέντρο, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

Πολλοί, φυσικά, είναι εκείνοι που δεν συμφωνούν καθόλου με τους επίμονους παπαράτσι και φαν, οι οποίοι θέλουν να αποκαλύψουν τα spoiler της σειράς. Μία από αυτούς είναι και η ίδια η Emilia Clarke, η οποία λόγω των φωτογράφων που κυκλοφορούν στα γυρίσματα ανέβασε μία φωτογραφία της με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι και την Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια, γράφοντας: «Αυτό περιέχει spoilers», για να διακωμωδήσει λίγο την κατάσταση.