Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο το απόγευμα
SOOC

Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016).

Πιο αναλυτικά:

Επιδείνωση του καιρού από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016) με κυρία χαρακτηριστικά:

1. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά (κυρίως τα δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

2. Τους ενισχυμένους ανατολικούς βορειοανατολικούς ανέμους (6 με 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ) και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Δημοφιλή