Αυτός ο 27χρονος «γυμνός σεφ» από το Περού σίγουρα δεν έχει γίνει γνωστός για τις συνταγές του

Αυτός ο 27χρονος «γυμνός σεφ» από το Περού σίγουρα δεν έχει γίνει γνωστός για τις συνταγές του

Τον λένε Franco Noriega, είναι από το Περού, μόλις 27 χρονών και έχει ανακηρυχθεί ως ο πιο σέξι σεφ παγκοσμίως.

Ο λόγος; Μαγειρεύει φορώντας μόνο το εσώρουχό του, κάτι που από μόνο του ίσως να μην σήμαινε κάτι, εάν δεν συνοδευόταν και από αυτή την εμφάνιση...

Ιδιαίτερα δημοφιλής φαίνεται πως έχει αποδειχθεί αυτό το βίντεο στο οποίο ο Noriega δείχνει στους φαν του πώς να φτιάξουν μία κρέμα chia.

Πόσοι βέβαια έμαθαν όντως να την φτιάχνουν και έδωσαν σημασία στις οδηγίες του, δεν το ξέρουμε στην πραγματικότητα. Αλλά ποιος τους αδικεί εάν δεν τα κατάφεραν;

Ο Franco μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με την ελπίδα να γίνει μοντέλο και υπέγραψε ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, αφού τον εντόπισε ο διάσημος Περουβιανός φωτογράφος Mario Testino.

H επιλογή του να ασχοληθεί με τη μαγειρική, έστω και ημίγυμνος, κρίθηκε μάλλον πετυχημένη, αφού έχει κερδίσει 164.000 ακόλουθους.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού άνοιξε πρόσφατα και το δικό του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την Περουβιανή κουζίνα και ειδικεύεται στο “clean eating”.

Τώρα, εάν θα εμφανίζεται και εκεί μόνο με το μποξεράκι του δεν το γνωρίζουμε, αλλά πολλοί μάλλον θα το επισκεφθούν με αυτήν ακριβώς την ελπίδα.