Η επική μάχη ανάμεσα σε ένα πάντα και σε έναν νεαρό που μπήκε στο κλουβί του και άρχισε να το ενοχλεί

Η επική μάχη ανάμεσα σε ένα πάντα και σε έναν νεαρό που μπήκε στο κλουβί του και άρχισε να το ενοχλεί
Instagram/ RT

Ένας άνδρας προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους φίλους του πειράζοντας ένας πάντα που βρισκόταν σε ζωολογικό κήπο. Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως ακριβώς τα είχε στο μυαλό του ο νεαρός όταν η επιθετική αρκούδα τον προκάλεσε σε αγώνα πάλης.

Επί πέντε ολόκληρα λεπτά εκτυλίχθηκε μια επική μάχη ανάμεσα στον Τσεν και το πάντα, στον ζωολογικό κήπο Nanchang, που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Κίνα.

Οι κάμερες ασφαλείας του ζωολογικού δείχνουν τον νεαρό να μπαίνει αρχικά στον χώρο που κοιμάται το πάντα, να προσπαθεί να τον ξυπνήσει και στη συνέχεια να επιδίδεται σε μία μάλλον άνιση μάχη μαζί του.

Μετά από πέντε λεπτά ο Τσεν κατάφερε γλιτώσει και να βγει έξω από το κλουβί που βρισκόταν το μαινόμενο πάντα. Παρά την τρομάρα που μπορεί να ένιωσε ο νεαρός, το στιγμιότυπο είναι ξεκαρδιστικό για όσους το παρακολουθήσουν γιατί πολύ απλά παραπέμπει στην ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda.

Πάντως σύμφωνα με το People's Daily ο νεαρός είχε επισκεφθεί τον ζωολογικό κήπο μαζί με δύο φίλες του και αποφάσισε να μπει στον χώρο που βρισκόταν το πάντα, προκειμένου να εντυπωσιάσει τις δύο κοπέλες.

A video posted by RT (@rt) on

Δημοφιλή