Αυτοί οι γιακάδες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που σας κάνουν τη μέρα δύσκολη

Αυτοί οι γιακάδες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που σας κάνουν τη μέρα δύσκολη
Etsy

Δουλεύουμε ατέλειωτες ώρες, πληρωνόμαστε λίγο και, κυρίως, λιγότερο από τους άνδρες και καθημερινά αντιμετωπίζουμε το εξής δίλημμα στο γραφείο: «Να πω την άποψή μου και να διεκδικήσω μία αύξηση με τον κίνδυνο να με αποκαλέσουν υστερική ή να μείνω ήσυχη και διακριτική με τον κίνδυνο να μείνω πίσω, ενώ οι άλλοι γύρω μου ανεβαίνουν ιεραρχικά;». Την ίδια στιγμή, ο καθένας έχει μια άποψη για το πότε θα παντρευτούμε, θα γίνουμε μητέρες και θα αφήσουμε πίσω τα όνειρά μας για μια καριέρα.

Όλα αυτά μεταφράζονται σε μία πληθώρα συναισθημάτων που συχνά είναι δύσκολο να εκφραστούν με λέξεις. Εκείνες τις μέρες μπορείτε απλώς να αφήσετε το πουκάμισό σας -και συγκεκριμένα τον γιακά του- να μιλήσει για σας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Δείτε απλώς την φωτογραφία που ακολουθεί.

Ναι, σωστά είδατε, ανάμεσα στα λουλουδάκια βρίσκεται ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους εκείνους που σας υποτιμούν ή πολύ απλά σας χαλάνε τη μέρα και τη διάθεση. Βέβαια, ίσως τα περισσότερα από τα σχέδια των εταιρειών στο Etsy WTFembroidery και CollarMePrettyCo να μην είναι κατάλληλα για το εργασιακό περιβάλλον, αλλά μπορούν άνετα να φορεθούν όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

Εκείνα με φράσεις όπως «Fuck You» και «Fuck Off» είναι σίγουρα πιο... εκκεντρικά, αλλά κανείς δεν σας σταματάει από το να εμφανιστείτε με έναν γιακά κεντημένο με το «Girl Power» ή το «Not Yours». Και ποιος ξέρει, εκτός από έξτρα πόντους στυλ, ίσως σας δώσει και έξτρα αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε όλα όσα θέλετε.

Δείτε τα όλα τα σχέδια: