5 αρκετά ντροπιαστικά πράγματα που κάνετε συνήθως και σας βλέπουν οι γείτονές σας (εκτός από σεξ)

Τι βλέπουν οι γείτονές σας; 5 αρκετά ντροπιαστικά πράγματα που κάνετε παρουσία...κοινού (εκτός από σεξ)
Shutterstock / gpointstudio

Μπορεί να μην γνωρίζετε τα ονόματά τους. Πιθανότατα δεν έχετε συστηθεί ποτέ. Αλλά οι γείτονές σας σίγουρα σας έχουν δει να κάνετε περισσότερα πράγματα από όσα φαντάζεστε. Όπως και εσείς εκείνους.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε ούτε στη στιγμή που βγάζετε τα σκουπίδια φορώντας τη ρόμπα και την πιτζάμα ενώ το μαλλί είναι ένα χάλι ούτε για εκείνες τις φορές που απλώνετε τα ρούχα με ανάλογη...αμφίεση.

Ποια είναι λοιπόν τα πέντε πράγματα που σας έχουν δει οι γείτονές σας να κάνετε και εάν το ξέρατε μπορεί να μην αισθανόσασταν και τόσο άνετα;

1.Αραχτοί στο «θρόνο»

Εντάξει, δεν μπορείτε να βρείτε μια καλή δικαιολογία για ένα τέτοιο λάθος. Κι όμως το 6% των πολιτών στη Μεγάλη Βρετανία δηλώνουν πως έχουν δει τον γείτονά τους να κάθετε στη λεκάνη της τουαλέτας. Μην αμφιβάλλετε καθόλου πως το ίδιο έχει συμβεί και στην Ελλάδα. Και είμαστε μάρτυρες!

2.Κλάμα-δράμα

Πολλοί βρίσκουν την ιδέα να τους βλέπουν να κλαίνε δημόσια, ως ιδιαίτερα...άβολη, τουλάχιστον. Πως θα νιώθατε όμως εάν ξέρατε πως το 17% των γειτόνων σας, σας έχει δει να πλαντάζετε στο κλάμα;

3. Όπως σας γέννησε η μαμά σας

Μάλλον για όσους ζουν σε πόλεις, με τις αποστάσεις ανάμεσα στις πολυκατοικίες να είναι μόλις λίγων μέτρων, δεν θα αποτελέσει έκπληξη να μάθουν πως στηνέρευνα που δημοσιεύτηκε στο Hillarys το 68% δηλώνει πως έχει δει τους γείτονές του γυμνούς.

4.Έξω φρενών

Περισσότεροι από τους μισούς δηλώνουν επίσης πως έχουν δει τους γείτονές τους να τσακώνονται και μάλιστα έντονα.

5. Στη μπανιέρα

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα χαλαρωτικό, αναζωογονητικό ντουζ ή...μια μακράς διάρκειας παραμονή σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, άλατα, αιθέρια έλαια, αφρόλουτρα κλπ. Μήπως όμως θα ήταν λιγότερο απολαυστικό εάν ξέρατε πως το 12% των γειτόνων σας έχουν δει την ώρα που...μουλιάζετε στην ευτυχία;

Το συγκεκριμένο θέμα δημοσιεύτηκε αρχικά στη βρετανική έκδοση της Huffington Post μεταφράστηκε και προσαρμόστηκε για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό.