Σε ποια πόλη σας συμφέρει να ταξιδέψετε αυτό τον μήνα; Οι 12 φθηνότεροι προορισμοί, ένας για κάθε μήνα του έτους

Σε ποια πόλη σας συμφέρει να ταξιδέψετε αυτό τον μήνα; Οι 12 φθηνότεροι προορισμοί, ένας για κάθε μήνα του έτους

Τα ταξίδια, δυστυχώς, κοστίζουν. Και κάποια πολύ περισσότερο από άλλα αφού όσο πιο μακρινός και δημοφιλής ο προορισμός, τόσο περισσότερες θα πρέπει να είναι οι οικονομίες που θα πρέπει να κάνουμε – τουλάχιστον η πλειοψηφία ημών- για να μπορέσουμε να κάνουμε εκείνο το...ταξίδι των ονείρων μας.

Ένας τρόπος για μπορέσουμε να κατεβάσουμε το συνολικό κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού λοιπόν, είναι να γνωρίζουμε το πότε είναι πιο οικονομικό να επισκεφθούμε κάποιες πόλεις σε ότι αφορά τα συνδυαστικά κόστη διαμονής, δραστηριοτήτων ή ακόμη και διατροφής.

Μια τέτοια λίστα, με τους φθηνότερους προορισμούς για κάθε μήνα του έτους, έχει φτιάξει λοιπόν το Travel and Leisure. 12 από αυτούς του προορισμούς είναι διεθνείς. Υπάρχουν όμως και 12 προτάσεις, μια για κάθε μήνα, με προτάσεις για το πότε μας συμφέρει οικονομικά να επισκεφθούμε πόλεις των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα διαδοχικά για κάθε μήνα του έτους και ξεκινώντας από τον Ιανουάριο, προτείνεται να επισκεφθείτε τις πόλεις: Λος Άντζελες-Καλιφόρνια (Ιανουάριος), Χονολουλού-Χαβάι (Φεβρουάριος), Φλάγκσταφ-Αριζόνα (Μάρτιος), Σικάγο-Ιλλινόι (Απρίλιος), Φορτ Λοουντερντέιλ -Φλόριντα (Μάιος), Σαν Αντόνιο-Τέξας (Ιούνιος), Βοστώνη -Μασσαχουσέτη (Ιούλιος), Νέα Υόρκη-Νέα Υόρκη (Αύγουστος), Ορλάντο-Φλόριντα (Σεπτέμβριος), Νέα Ορλεάνη-Λουιζιάνα (Οκτώβριος), Σαν Φρανσίσκο-Καλιφόρνια (Νοέμβριος), Λας Βέγκας -Νεβάδα (Δεκέμβριος).

Και αυτές είναι οι 12 διεθνείς προορισμοί.

Ιανουάριος: Μελβούρνη

Φθηνότεροι προορισμοί ανά μήνα