Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει το Νοέμβριο με νέες σειρές για όλο το σπίτι

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει το Νοέμβριο με νέες σειρές για όλο το σπίτι
ikea

Με νέα προϊόντα υποδέχεται η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, το Νοέμβριο και μας δίνει λύσεις για να μεταμορφώσουμε όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας και θέλουμε ο χώρος μας να είναι πιο ζεστός αλλά και πιο φιλόξενος, για να μας εμπνέει καθημερινά να ζούμε όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Με προϊόντα όπως χειροποίητα χαλιά σε ζωηρά χρώματα, καλάθια από φυσικά υλικά, είδη σερβιρίσματος με φολκλόρ στοιχεία, καθημερινά σκεύη μαγειρικής σε παραδοσιακά σχέδια, αλλά και τεράστια λούτρινα παιχνίδια, σχεδιασμένα έτσι, ώστε να δημιουργούν συνεχώς αφορμές για παιχνίδι, η ΙΚΕΑ μάς δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε την κάθε μας μέρα πιο όμορφη, πιο εύκολη, αλλά και πιο διασκεδαστική!

Τα λούτρινα παιχνίδια, συμπεριλαμβάνονται στην καμπάνια “Παίζουμε Μαζί για καλό σκοπό!”, όπου με κάθε πώληση ενός παιχνιδιού, το IKEA Foundation προσφέρει 1€ σε κάποιες από τις πιο φτωχές κοινότητες του κόσμου με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών και το δικαίωμά τους τους στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη.

Όλα τα νέα προϊόντα ολοκληρώνονται με μια καινούρια σειρά βιολογικού καφέ με πλούσια γεύση, από 100% Arabica κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας (με πιστοποίηση UTZ, που σημαίνει υπεύθυνες πρακτικές καλλιέργειας) , αλλά και υγιεινά snacks ξηρών καρπών και φρούτων για να ξεκινάμε την ημέρα μας με ενέργεια και καλή διάθεση!