Τα MAC αποκτούν το δικό τους e-shop και στην Ελλάδα

Τα MAC αποκτούν το δικό τους e-shop και στην Ελλάδα
MAC

Τα καλλυντικά M·A·C σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Για αυτό και ακριβώς η είδηση ότι πλέον η εταιρεία διαθέτει και το δικό της e-shop στην Ελλάδα σίγουρα θα χαροποιήσει πολλές γυναίκες που την επιλέγουν εδώ και χρόνια.

Tο νέο e-shop εξασφαλίζει πρόσβαση σε limited edition συλλογές που θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ παρέχει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις ολοκαίνουριες συλλογές της M·A·C, μία εβδομάδα πριν από την επίσημη διάθεσή τους στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας. Το καλύτερο; Με οποιαδήποτε αγορά ο χρήστης λαμβάνει δύο δείγματα της επιλογής του, απολύτως δωρεάν.

Στην πλήρως ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα, υπάρχει και μία ειδική ενότητα, που μπορείτε να γνωρίσετε τους παγκοσμίου φήμης μακιγιέρ της M·A·C και να τους παρακολουθήσετε σε δράση, ώστε να μάθετε μυστικά μακιγιάζ, έξυπνους συνδυασμούς προϊόντων και τα δικά τους must have.

Παράλληλα, το νέο site της M·A·C ταξιδεύει τους επισκέπτες στον κόσμο και την κουλτούρα της μάρκας, επικοινωνώντας όλα τα νέα και τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και τα στούντιο του Χόλιγουντ, καθώς επίσης και την κοινωφελή δράση της εταιρίας μέσω του M·A·C Aids Fund.

Από σήμερα μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε όλα τα προϊόντα που έχετε αγαπήσει από τον... καναπέ σας.