Φέτος οι σχεδιαστές θέλουν να φορέσετε λεοπάρ

Φέτος οι σχεδιαστές θέλουν να φορέσετε λεοπάρ

Το λεοπάρ είναι μία τάση παρεξηγημένη. Στην καλύτερη περίπτωση θεωρείται εκκεντρικό και στη χειρότερη κακόγουστο. Πρόκειται όντως για ένα μοτίβο δύσκολο και έντονο, το οποίο εάν δεν φορεθεί προσεκτικά θα δείξει σίγουρα κιτς και «δεύτερο».

Φέτος όμως οι μεγάλοι οίκοι μόδας είναι αποφασισμένοι να μην δεχθούν καμία αντίρρηση, αναδεικνύοντας το ως μία από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν. Πώς; Κυρίως σε παλτό, κοντά, μακριά, μεσάτα, φαρδιά, από γούνα ή μάλλινο ύφασμα. Το να επιλέξει κάποιος ένα τόσο εκκεντρικό πανωφόρι μοιάζει τρομακτικό, αλλά, και σας το λέω αυτό από προσωπική πείρα, αυτό που συμβαίνει με το λεοπάρ είναι κάπως μαγικό: έτσι και το φορέσεις, η επιρροή που έχει επάνω σου είναι τόσο μεγάλη που θα το νιώσεις σαν δεύτερο δέρμα σου. Σήμα κατατεθέν της δυναμικότητας, το μοτίβο του αιλουροειδούς κάνει κάθε γυναίκα να βρυχάται.

Φυσικά, το λεοπάρ παλτό προϋποθέτει το υπόλοιπο σύνολο να παραμείνει ήσυχο και διακριτικό. Εάν πάλι ακόμη δεν νιώθετε άνετες για κάτι τόσο τολμηρό, επιλέξτε λεπτομέρειες σε ένα φόρεμα, μια φούστα ή μπλούζα. Ή αγοράστε απλώς ένα λεοπάρ φουλάρι και μεταμορφώστε και το πιο απλό ντύσιμο σε κάτι όμορφα άγριο.

Δείτε πώς παρουσιάστηκε το λεοπάρ ως τάση στις επιδείξεις: