Το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης με τους θεσμούς

Το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης με τους θεσμούς
eurokinissi

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών. Θέμα ήταν το χρονοδιάγραμμα δράσεων.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε χαρακτηρίζεται «πιεσμένο αλλά ρεαλιστικό».

Όπως είπε, όλα τα θέματα θα συζητηθούν εντός των εννέα επομένων ημερών που θα παραμείνουν οι επικεφαλής των θεσμών, με στόχο να είμαστε έτοιμοι για το EuroWorkingGroup στις 28 Νοεμβρίου. Ο Γ. Σταθάκης θα μετέχει στη διαπραγματευτική ομάδα τόσο για τα αντικείμενα του υπουργείου του, όσο και για το θέμα των κόκκινων δανείων που χειρίστηκε έως τον ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα η εναρκτήρια συνάντηση των υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών, στο πλαίσιοτης ολοκλήρωσης της διαδικασίας της δεύτερης αξιολόγησης.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γ. Σταθάκης καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης, συζητήθηκε το πρόγραμμα και η ατζέντα των συναντήσεων για το επόμενο διάστημα, με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.

Δημοφιλή