Συνελήφθη 38χρονος, υπεύθυνος για σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών σε Μαρούσι, Κυψέλη, Νέα Φιλαδέλφεια

Συνελήφθη 38χρονος, υπεύθυνος για σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών σε Μαρούσι, Κυψέλη, Νέα Φιλαδέλφεια
Sooc

Ενέδρες σε κορίτσια και γυναίκες σε Νέα Φιλαδέλφεια, Μαρούσι και Κυψέλη έστηνε 38χρονος «σάτυρος», ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κυκλοφορούσε με μοτοσυκλέτα σε δρόμους των παραπάνω περιοχών, επέλεγε τα θύματά του, τα προσέγγιζε, τους έκλεινε τον δρόμο με το δίκυκλο, αποβιβαζόταν και στη συνέχεια προέβαινε σε θωπεία και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο δράστης έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη για παρόμοια αδικήματα, ωστόσο του είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι παρουσίας του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Οι καταγγελίες γυναικών και γονέων παιδιών έγιναν πολλές στο Τμήμα Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας, με τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλιμάκιο αναζήτησής του, χρησιμοποιώντας γυναίκες αστυνομικούς ως «δολώματα». Την περασμένη Παρασκευή μετά από μία απόπειρα του δράστη, κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 38χρονος ευθύνεται για τέσσερις τουλάχιστον σεξουαλικές επιθέσεις, σε δύο γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια, το τελευταίο 15θήμερο. Στις 11 Νοεμβρίου, προέβη σε τρεις επιθέσεις. Αρχικά σε μία 41χρονη σχολική τροχονόμο στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας. Ο δράστης κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα, προσέγγισε την γυναίκα και της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Όταν εκείνη αρνήθηκε ο δράστης επιτέθηκε και άρχισε να την θωπεύει. Λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή. Την ίδια μέρα επιτέθηκε σε 15χρονο κορίτσι στην περιοχή του Αμαρουσίου την ώρα που αυτό γύριζε από το σχολείο, και σε μία 12χρονη στη Ν. Φιλαδέλφεια. Αντίστοιχη επίθεσή του είχε καταγραφεί στις 9 Ιουλίου 2016 σε βάρος 47χρονης στην περιοχή της Κυψέλης. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Δημοφιλή