Σταματήστε ό,τι κάνετε και χαζέψτε αυτό το ημερολόγιο με τους ημίγυμνους Γάλλους αγρότες

Σταματήστε ό,τι κάνετε και χαζέψτε αυτό το ημερολόγιο με τους ημίγυμνους Γάλλους αγρότες

Οι Γάλλοι έχουν δώσει στην ανθρωπότητα τόσα πολλά φανταστικά πράγματα, και αυτό το ημερολόγιο έρχεται απλά για να προστεθεί σε αυτή την λίστα.

Το «The French Farmers Calendar», το οποίο και επιμελήθηκε ο φωτογράφος Fred Goudon, τιμά όχι μόνο το επάγγελμα του αγρότη, αλλά και την ίδια τη φύση του άνδρα, πόσο δε του Γάλλου άντρα.

Δείτε το σαν μια πραγματική γιορτή μέσα στο σπίτι σας, που μπορεί να κρατήσει όλο το χρόνο.

Έχει ιδρώσει κανείς μέχρι τώρα; Ναι, ούτε κι εμείς.

Ο Goudon είπε στη HuffPost US πως οι άνδρες που πήραν μέρος στο ημερολόγιο, ήταν καθόλα ευτυχείς να «παίξουν το παιχνίδι της σέξι πόζας» μπροστά στο φακό. Και το έκαναν προκειμένου να προωθήσουν «την εργατικότητα και την αφοσίωση που επενδύουν αδιάκοπα οι αγρότες στη σκληρή δουλειά τους».

«Μας υποδέχθηκαν θερμά αγρότες από όλη τη Γαλλία, για να κάνουμε αυτό το project όσο πιο ρεαλιστικό γινόταν», λέει ο Goudon, προσθέτοντας πως οι φωτογραφίες του ημερολογίου τραβήχτηκαν σε περιοχές της Νορμανδίας, της Προβηγκίας, της Champagne και της Picardie.

Το ημερολόγιο είναι διαθέσιμο προς πώληση σε όλη τη Γαλλία, αλλά αν θέλετε μπορείτε να το αγοράσετε και μέσω Amazon. Κάτι μας λέει πως θέλετε.