Αυτά είναι τα 8 καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 και σίγουρα το αξίζουν

Αυτά είναι τα 8 καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 και σίγουρα το αξίζουν
Instagram

Για ακόμη μία χρονιά το περιοδικό Tatler ανακοίνωσε των νικητές των «Tatler Travel Awards 2017», η οποία περιλαμβάνει μία λίστα από 8 ξενοδοχεία που θα σας κάνουν να λαχταρήσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν σίγουρα πολλοί από εμάς θα θέλαμε να περάσουμε τις γιορτές σε ένα από αυτά, αλλά μάλλον οι τιμές δεν θα το επιτρέψουν.

Επειδή όμως τα όνειρα είναι δωρεάν, μπορείτε σίγουρα να χαζέψετε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες τους και απλώς να ευχηθείτε κάποτε να βρεθείτε σε ένα από αυτά – όπως θα κάνουμε και εμείς άλλωστε.

Αναλυτικά η λίστα ανά κατηγορία:

New City Icon: The Beekman στη Νέα Υόρκη

Βρίσκεται μέσα έναν από τους παλαιότερους ουρανοξύστες της πόλης, συνδυάζει ιδανικά το παλιό με το μοντέρνο. Σύμφωνα με το περιοδικό, έχει όλα τα στοιχεία που το κάνουν ένα νέο σύμβολο ομορφιάς και κομψότητας.

Wild and Wonderful: &Beyond's Matesi River Lodge στη Ζιμπάμπουε

Η εκκεντρική αρχιτεκτονική του ταιριάζει άψογα με το άγριο αφρικανικό τοπίο. Έξτρα πόντοι έχουν δοθεί από το περιοδικό στο εξαιρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου, ενώ τονίζει ότι το &Beyond's Matesi River Lodge «βάζει στον χάρτη μία χώρα που πάντα αγαπούσε».

Alpine Marvel: The Alpina Gstaad στο Γκστάαντ της Ελβετίας

You've got me under your spell ✨ #BeyondTheExpected #TGIF Photo by @florencejacquinot

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Alpina Gstaad (@thealpinagstaad) στις

Αν και δεν πρόκειται για ένα καινούριο ξενοδοχείο, κρατάει τον πήχη ψηλά για όλα τα υπόλοιπα που βρίσκονται σε βουνίσιες τοποθεσίες. 'Οπως γράφει το Tatler, «η θέα κόβει την ανάσα, το φαγητό είναι απίστευτο. Θέλεις να γίνεις φίλος με το προσωπικό γιατί είναι όλοι τόσο ευχάριστοι, Τα δωμάτια είναι άνετα, κομψά και δύσκολα να τα αφήσεις. Όλα λειτουργούν άψογα, με ζεστασιά και στυλ και την ακρίβεια ενός ελβετικού ρολογιού». Θέλετε και άλλα;

Most Fun Ever: Soho House Barcelona στην Βαρκελώνη της Ισπανίας

Up on the roof 🇺🇸 @shnymembers #SohoHouse #SohoHouseNewYork

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Soho House (@sohohouse) στις

Τόσο διασκεδαστικό, στιλάτο και χαλαρό που θα θέλετε να κάνετε το εσωτερικό του σπιτιού σας ακριβώς ίδιο. Βοηθάει βέβαια και εκείνη η εντυπωσιακή πισίνα στην ταράτσα, τα εντυπωσιακά μπαρ, το εστιατόριο Cecconi, το σπα Cowshed, ο κινηματογράφος και όλα τα υπέροχα μέρη όπου μπορεί κάποιος να χαλαρώσει με ένα υπέροχο κοκτέιλ στο χέρι.

Cultural Revolution: Faena Hotel στο Μαϊάμι

«Αυτό δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο. Είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο,» γράφει το Tatler. Υπάρχει θέατρο, κινηματογράφος, γκαλερί, καταστήματα, τρία εστιατόρια και σπα. Αλλά πάνω απ' όλα, υπάρχουν δωμάτια και χώροι με τόσο υπέροχα χρώματα, μοτίβα και έργα τέχνης που το σύνολο είναι αληθινά μαγευτικό.

Enduring Excellence: Mandarin Oriental Bangkok στη Μπανγκόκ

The renowned Authors’ Lounge is Bangkok’s favourite destination for afternoon tea, society weddings and elegant events. #TheAuthorsLounge #Oriental140 #LaGrandeDame

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mandarin Oriental, Bangkok (@mo_bangkok) στις

Όλοι όσοι έχουν βρεθεί εκεί, διάσημοι και μη, έχουν αγαπήσει αυτό το ξενοδοχείο για την «άψογη εξυπηρέτηση, την εξωτική τοποθεσία του δίπλα στο ποτάμι και το υπέροχο φαγητό».

Style With Soul: Soneva Jani στις Μαλδίβες

Πώς φαντάζεστε στο μυαλό ότι θα έπρεπε να είναι το ωραιότερο ξενοδοχείο σε μια εξωτική τοποθεσία; Έτσι είναι το Soneva Jani. Σας λέμε μόνο ότι η σκεπή επάνω από κεφάλι σας μπορεί απλώς να φύγει έτσι ώστε να κοιτάτε τα αστέρια από το κρεβάτι σας...

Gold Standard: The Ritz Paris το Παρίσι

#ritzparis #behindthedoor #reopening #leritzcestparis #photooftheday #zoecassavetes #andresvelencoso #girardotana

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ritzparis στις

Μετά από δύο χρόνια εργασιών, το ιστορικό ξενοδοχείο που λάτρεψαν μεγάλες προσωπικότητες όπως οι Coco Chanel, Marcel Proust, F. Scott Fitzgerald και Ernest Hemingway, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. «Είναι ακόμη κομψό, ακόμη όμορφο, με άψογη εξυπηρέτηση και υπέροχο φαγητό, αλλά όλα είναι περισσότερο φρέσκα, περισσότερο φωτεινά και πλούσια», γράφει το περιοδικό.