Στην παρουσίαση του ημερολογίου «Καλύτερα γίνεται 2017»

Στην παρουσίαση του ημερολογίου «Καλύτερα γίνεται 2017»
Studio Panoulis

Σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ανάμεσα σε λαμπερούς καλεσμένους η «γκουρού της ευτυχίας», όπως έχει χαρακτηριστεί από τα Media, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, παρουσίασε το ημερολόγιο θετικής σκέψης που δημιουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στα γραφεία της Life Clinic Group, που έχει ιδρύσει εδώ και ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό με σκοπό να αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη όσων περισσότερων συνανθρώπων μας, η κορυφαία Life, Business & Executive Coach στην Ελλάδα μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία και προλόγισε το ημερολόγιο, μας είπανε με απλό και σίγουρο τρόπο ότι «Καλύτερα Γίνεται και το 2017!».

Το «παρών» έδωσαν πολλές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και όχι μόνο χώρο όπως οι: Κωστής Φραγκούλης, ιδρυτής τoυ Ομίλου Franman, Βασίλης Κερτσικωφ και Γιάννης Ζηλάκος, Ελεάνα Παπαχαραλάμπους της Orthobiotiki, Λητώ Καρακωστάνογλου, σχεδιάστρια κοσμημάτων, Μαρία Παπαθανασίου, Αντώνης Κρασσάς, ιδιοκτήτης των Era Nuts με τη σύζυγο του Ντόοζια Κουρούπη, Αντώνης Βορδώνης του Poseidonion Grand Hotel Spetses, Μαριλύν Κάτσαρη, Λάρα Σταφυλοπάτη, Βασίλης Ανδρεουλάκης, Ονίκ Παλατζιάν και Νένα Κεβορκιάν, Δ. Δρακωτός, πλαστικός χειρουργός, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, υπεύθυνη μάρκετινγκ της Zeus & Dione, Ίων Τσάκωνας, κ. yatzer Κώστας Βογιατζής, Τζίνα Θανοπούλου, ψυχολόγος, Τίνα Φέτση, Ελεάνα Καραγεωργίου από Karageorgiou Interiors.

Το «Καλύτερα Γίνεται 2017» είναι ένα διαφορετικό ημερολόγιο από τα συνηθισμένα, ουσιαστικά είναι το εγχειρίδιο που σου δίνει 365 κίνητρα, ένα για κάθε μέρα, για να είσαι σημαντικά χαρούμενος, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και κυρίως, να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Ανάμεσα στις αγχωτικές σημειώσεις και στα ραντεβού της κάθε ημέρας, πολύχρωμες σελίδες, χαρούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τις εποχές του χρόνου και θετικές φράσεις στον ενεστώτα, έρχονται να γεμίσουν αισιοδοξία την καθημερινότητα σου και να σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό.

Φυσικά από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και η θετική μουσική!

Η μουσική μπάντα kulamacus έντυσε τη βραδιά με swing, jazz και χορευτικές νότες.

Προμηθευτείτε το ημερολόγιο σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στα γραφεία της Life Clinic Group, Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό.